30 Haziran 2008 Pazartesi

Perfect Xp Sp3+ Dvd Edition, SP3+ Tr,Sata/Raid,Multiboot Menu,WPI..Güncel-Temmuz 2008.

PERFECT XP SP3+ DVD EDITION


Kurulumun ardından masaüstü sizi aynen böyle karşılar.(Default Seçili tema ve ikonlar)(Masaüstünde birçok program var gördüğünüz, onlar değişebilir siz Wpi ile ister kurar ister kurmazsınız seçtiklerinize bağlı. Yoksa direkt entegre edilen program yoktur kurulumdan sonra otomatik gelen Wpi ekranı ile kurmak istediğiniz programları siz seçip belirliyorsunuz, aşağıda bilgi var)



Söz verdiğim gibi geç de olsa(bana göre) yapımını yeni bitirdiğim DVD sürüm Perfect XP'yi sizlere sunuyorum. Yapımına uzun süre uğraştım ve 3 bilgisayarda test ettim(2 pc, 1 laptop), sonuçlar olumlu, hatasız.


Peki bu DVD sürümde neler var? Herşey var;

# Tabiki öncelikle Windows XP SP3 PROFESSINAL 32 BIT TÜRKÇE tabanı var. Orijinal(msdn) Microsoft Windows XP Sp3 kullanılmıştır, yani sp3 ayrıca entegre edilmemiştir. Sp3 taban üzerine sp3 sonrası güncelldeştirme paketi eklenmiş ve tüm Windows XP bileşenleri en güncel haline yükseltilmiştir.(hotfixler, directX 9, Media Player, IE 7 vs....) Bileşen çıkarma vs yapılmamıştır.(Çıkarılması gereken 2-3 gereksi şey dışında, onlar bileşen bile sayılmaz) Sistemin orjinalliğini bozmadan Gerekli ayar ve optimizasyonla yapılmıştır, ikonlar yenilenmiştir. Extra Orijinal temalar eklenmiştir. Yapılan işlemlerden hiçbiri ekstra yük getirmez, hafif bir XP'dir. VL sürüm XP Pro ve Orijinal serial ile hiçbir zaman update, hiçbir zaman orijinallik sıkıntısı çekmezsiniz, aktivasyon da istemez. Kurulum tamamen otomatiktir, müdahele etmenize gerek yoktur, hızlı kurulur.(15-20 dk). Ekstra driver entegresi yoktur. Ama tabiki SATA/RAID driverları entegredir. Her türlü masaüstü ve laptop sisteme sorunsuz kurulması için.

#WPI(Seçmeli Program Kurulumu) var. İşletim sistemi otomatik olarak kurulduktan sonra yine otomatik olarak masaüstü gelmeden gelen ekran ile dev arşiv program listesinden kurmak istediğiniz programların yanındaki işareti seçerek yükle dediğiniz anda programlar sırayla otomatik olara kurulur ve masaüstü gelir.


#Multiboot (çoklu açılış menüsü) var. Bu menü ile isterseniz hemen XP kurulumuna geçebilir veya aşağıda görebileceğiniz gibi Cd'den taşınabilir Xp'yi[MiniXP] çalıştırabilir, Tnctr versiyon Hiren Boot(v9.4) Cd'yi açabilir, Ghost veya Acronis ile sistem backup/restore yapabilir, Partition Magic ile harddiskiniz üzerinde ileri düzey düzenlemeler yapabilir, Mbr Fix ile açılış sektörü bozulmuş Hdd'leri tamir edebilir ve XP şifre kırıcı ile şifresi unutulan Xp'lerin şifresini kolayca istediğiniz şifre ile değiştirebilirsiniz.


Sırasıyla tanıtayım sizlere XP, Multiboot ve WPI özelliklerini;



-Perfect XP SP3-


#Orijinal Microsoft Xp Sp3 Türkçe kullanılmıştır. Ayrıca eklenmesine gerek kalmamıştır, en sağlıklı Xp Sp3 sürümüdür. Önemli bileşen ve servislerle hiç oynanmamıştır, sade ve sağlıklı, eksiksiz bir Xp tabanı vardır. Sp3 sonrası güncelleştirme entegresi ile Temmuz 2008'e kadar olan güncelleştirmeler dahildir. Diğer XP bileşenleri de tam günceldir;


#DONANIM#

Sata/raid Sürücüleri
Her sisteme kurulabilmesi için güncel ve geniş sata/raid driverları entegre edilmiştir. * 3ware* ACARD* Adaptec (includes HP/Compaq)* AMCC* AMD* ATI* Areca* ALi/ULi* Dell* Emulex (clusters)* Highpoint* IBM* Intel* JMicron* ITE* LSI* Marvell* Mylex* nVidia* Promise* QLogic* Silicon Image* SiS* VIA üreticilerine ait 120 tane sata/raid driverı vardır. Tam listeyi görmek isteyenler; http://www.driverpacks.net/DriverPacks/devices.php?pag=m


#YAZILIM#
Bunlar direk Cd'ye entegre edilenler/yükseltilenlerdir. Temiz, güncel, eksiksiz, ayarlı ve hızlı bir XP SP3 ortamı oluşturulmuştur. Seçmeli kurulan programlar WPI ile, en aşağılardadır.


SP3 sonrasında çıkan veya SP3'ten önce çıkmasına rağmen opsiyonel olup SP3 içerisinde olmayan faydalı update'ler dahildir, sistemi daha kararlı hale getirir, SP3'ten bile güncel ve sağlam bir sisteminiz olacak bu paketle. Temmuz 2008, güncel.



#Internet Explorer 7
Ayrıca IE7, reg ayarları ile optimize edililip daha hızlandırılmıştır.


#Windows Media Player 11
Tam günceldir.


#.NET FRAMEWORK AIO
.NET Framework All In One Paketi ile .NET Framework ile ilgili bütün paketler eksiksiz yüklenmektedir:
*.NET 1.1 SP1,
*.NET 1.1 SP1 Türkçe Dil Paketi,
*.NET 2.0 SP1,
*.NET 2.0 SP1 Türkçe Dil Paketi,
*.NET 3.0 SP1,
*.NET 3.0 SP1 Türkçe Dil Paketi,
*.NET 3.5,
*.NET 3.5 Türkçe Dil Paketi.


#DirectX 9.0c
Haziran 2008 yani son sürüme güncellenmiştir. Oyun ve multimedyada daha fazla performans için en önemli, elzem Microsoft güncellemelerinden biridir.


#Silverlight v1.0.30401.0
Microsoft'un Adobe Flash karşısında geliştirdiği standart. Internet Exploer ve Mozilla'da çalışan son sürüm silverlight eklentisi entegrelidir.


#Flash Player
Internet Explorer Ve Firefox için flash içerikli sayfaları görüntüleyebilmeniz için son sürüm flash entegrelidir.


#XP için Vista Unicode Desteği, Sürüm 1.626.6001.18000(USP 10)
Windows Xp'ye windows Vista SP1 Türkçenin unicode karakter desteğini kazanadırır.


#Vista Sesleri
Sıkıcı Windows XP sesleri Vista sesleri ile değiştirilmiştir.

+ Çeşitli Windows ayarları ayarları ve reg ayarları yapıldı. Kullanışlılık, güvenlik, optimizasyon ve hız vs.. gibi ayarlar yapıldı+


==EXTRA GÖRSELLİK==

#Kurulum ekranı özelleştirildi:


#Vista RTM boot ekranı. Üstelik yeşil değil Mavi renk ile;


#Mavi Görev Yöneticisi Sisteminize görsellik katar. Görev yöneticisi çok daha şık ve renkli:

Arkadaşlar resimde gördüğünüz ram kullanımı normali yansıtmamaktadır, ben kullanırken birçok program açık o yüzden öyle:)


#Vista kullanıcı hesap resimleri(UAP). Xp'deki kullanıcı resimleri Vista'daki resimler ile değiştirildi:
Gerçek boyutundan [ 776 x 289 ] 82% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız



#VistaDriveIndicator v2.2 Harddisk ve CD-rom ikonlarınız Vista'daki gibi doluluk oranlarını da gösterir:



#AIO Cursors Pack 1.9
Birçok yeni imleç paketi. Denetim Masası-Fare-İşaretçiler-Düzen altında görebilir ve uygulayabilirsiniz. İçerdiği imleç paketleri:
Aero, Aero II, BlackSpins V3 (9 Flavors), Chrome Glass, Conrast Black & White, Fedora, Fedora Inverse, Gant cursors 2006 vol 1, Gant cursors 2006 vol 2, Mac OS X Aqua, Mac OS X Aqua Swirl, Mac OS X Graphite, Mac OS X Graphite Swirl, Mac OS X Radioactive, Mac OS X Rainbow Swirl, OSX4XP, VistaPlastic (S&W), xFree, XZ-B-ONE, XZ-B-ONE Light Cursor Paketleri.

+Birkaç dll değişikliği ile Xp ikonları direkt değiştirildi. Vista ikonları ile oldukça şık ve direkt değiştirildiği için hiç kaynak tüketmez.+


EXTRA TEMALAR


Not: Eklenen temalar bildiğimiz .theme ve .msstyles uzantılıdır. Yani Microsoft temaları ile aynı yapıda ve sistemi hiç yormaz.
Çeşitli tarzlarda ve zevklere göre toplamda birçok tema eklenmiştir. Temaların içinde bazılarının ayrıca extradan kendilerine ait
çeşitli görünüm seçenekleri ve duvar kağıtları da vardır.


+ Ayrıca yüksek çözünürlüklü, profesyonel onlarca duvar kağıdı eklenmiştir. +

#Luna Element 5.1
Ünlü, mavi LE temasının yeni versiyonu!

#Luna Element Black 5.1
Mavi Luna Element temasına siyah görünüm tema seçeneği de sağlar!

#Vista AIO Tema Paketi 12 tane Vista teması ve çeşitli görünüm seçenekleri olan tema paketi.
Çokça gördüğümüz ve görmediğimiz, beğenilen Vista Paketlerinin hepsi bir arada!
(İlk resimde gördüğünüz default gelen tema bu paketin içerisindeki temalardan biridir sadece)

#Black AIO Tema Paketi
Özellikle siyah tema sevenler için içerisinde birkaç tane şık siyah tema içeren tema paketidir.

Yeni ikon ve temalar ile standartların çok dışına çıkmadan, %0 , sistem kaynağı tüketmeden yeni görünümden birkaç resim;

#Windows Explorer dan bir kesit:


#Denetim Masası:
Gerçek boyutundan [ 741 x 621 ] 86% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


#Klasör görünümü ve yan görev çubuğu:
Gerçek boyutundan [ 683 x 633 ] 93% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Temalara göre görünüm değişebilir tabii. Her yerde kullanılabilmesi için abartıya kaçmadan hem sade hem şık bir görünüm gözetilmiştir.(ikonlar ve temalar) Daha fazla görsellik isteyenler Wpi program listesinde de olan Windows Blinds programını kullanabilir veya aşağıda, linkler bölümünde vereceğim sistem ikonlarını ve temalarını değiştiren gelişmiş paket programını Windows'u kurduktan sonra uygulayabilirler.


-MULTIBOOT MENU-

Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

MultiBoot yapımı için Morning arkadaşımıza teşekkür ederim.


Dvd'den boot ettiğinizde direk kuruluma geçmez, karşınıza bu menü gelir. P'ye basarak veya mouse ile Perfect XP SP3 Kur'a tıklayarak bildiğiniz Perfect Xp Windows kurulumuna geçebilirsiniz veya diğer seçenekleri lazım olduğunda seçebilirsiniz. Gayet açık sanırım. Bileşenleri tanıyalım;


-MINI XP-


Gerçek boyutundan [ 800 x 598 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Cd'den çalışan mini Xp. Bu taşınabilir, kurulum gerektirmeyen Xp içerisinde birçok tamir, veri kurtarma, bakım vs.. için birçok program vardır. Mini Xp içerisinde de ayrıca acronis ve ghost yazılımları ayrıca vardır.


-HIRENS BOOT CD-


Gerçek boyutundan [ 718 x 521 ] 89% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Bilmeyen yoktur sanırım. TncTr Edition Hirens Boot CD. (v9,4 olması lazım sürümün) İçinde çok sayıda araçlar, programlar var.


-ACRONIS TRUE IMAGE v11-


Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Ghost ile birlikte 1 numaralı sistem backup/restore yazılımı. İşletim sisteminizin komple yedeğini alabilir, istediğiniz zaman 5 dakikada eski haline restore edebilirsiniz.


-GHOST v11-




Symantec Ghost v11. Bu da bir diğer sistem backup/restore yazılımı. İşletim sisteminizin komple yedeğini alabilir, istediğiniz zaman restore edebilirsiniz.



-PARTITION MAGIC v8-




Gelişmiş harddisk programıdır. Harddisk partisyonlarınızı düzenleyebilir,birçok ayrıntılı düzenleme yapabilirsiniz.


2 menü daha var;
MBR Fix ile harddiskin açılış sektörü(MBR'si) bozulan harddiskleri onarabilirsiniz. XP şifre kırıcı ile şifresi unutulan Xp'lerin şifrelerini sıfırlayabilir, istediğiniz şifreyi de belirleyebilirsiniz.



-WPI (Windows Post Installation)-
-Seçmeli Otomatik Program Kurulumu-


Wpi entegresi ile Xp kurulumundan sonra masaüstü gelmeden otomatik olarak sizi bir pencere karşılar. Bu pencerede 3 Gb'dan fazla program vardır. Mouse ile programların üzerine geldiğinizde ufak bir pencere belirir, programlar hakkında kısa bilgiler yazdım hepsine tek tek, görebilir, programlar hakkında bilgilenebilirsiniz.. Kurmak istediklerinizin önlerine işaret koyun ve 'Yüklemeye Başla' diyerek seçtiğiniz programların otomatik olarak sırayla kurulmasını izleyin... Geniş ve güncel bi program arşivi oluşturdum, umarım hoşunuza gider.

*Sadece Windows kurulumundan sonra otomatik açılmakla kalmaz tabii. İstediğiniz zaman dvd içerisindeki WPI klasörüne girerek oradaki wpi.hta'yı tıklarsanız o pencere yine açılır ve istediğiniz zaman, istediğiniz bilgisayara takarak program dvd'si olarak da kullanabilirsiniz. Tek tek kurmak isterseniz WPI/Install yolunda programların setupları vardır adından belli ne oldukları, çift tıklama ile katılımsız(otomatik) kurulurlar. Katılımsız programları derlediğim yerli ve yabancı sitelerdeki sayısız arkadaşa teşekkür ederim...

Devamı

Ve seçtiğimiz programlar sırayla yükleniyor;







CODE
http://rapidshare.com/files/126137892/PerfectXpSp3_dvd.part01.rar
http://rapidshare.com/files/126123576/PerfectXpSp3_dvd.part02.rar
http://rapidshare.com/files/126194546/PerfectXpSp3_dvd.part03.rar
http://rapidshare.com/files/126203436/PerfectXpSp3_dvd.part04.rar
http://rapidshare.com/files/126211566/PerfectXpSp3_dvd.part05.rar
http://rapidshare.com/files/126218976/PerfectXpSp3_dvd.part06.rar
http://rapidshare.com/files/126225991/PerfectXpSp3_dvd.part07.rar
http://rapidshare.com/files/126233210/PerfectXpSp3_dvd.part08.rar
http://rapidshare.com/files/126241789/PerfectXpSp3_dvd.part09.rar
http://rapidshare.com/files/126251213/PerfectXpSp3_dvd.part10.rar
http://rapidshare.com/files/126262641/PerfectXpSp3_dvd.part11.rar
http://rapidshare.com/files/126273338/PerfectXpSp3_dvd.part12.rar
http://rapidshare.com/files/126284031/PerfectXpSp3_dvd.part13.rar
http://rapidshare.com/files/126309370/PerfectXpSp3_dvd.part14.rar
http://rapidshare.com/files/126356506/PerfectXpSp3_dvd.part15.rar
http://rapidshare.com/files/126371331/PerfectXpSp3_dvd.part16.rar
http://rapidshare.com/files/126385758/PerfectXpSp3_dvd.part17.rar
http://rapidshare.com/files/126399455/PerfectXpSp3_dvd.part18.rar
http://rapidshare.com/files/126411675/PerfectXpSp3_dvd.part19.rar
http://rapidshare.com/files/126423916/PerfectXpSp3_dvd.part20.rar
http://rapidshare.com/files/126434936/PerfectXpSp3_dvd.part21.rar
http://rapidshare.com/files/126445087/PerfectXpSp3_dvd.part22.rar
http://rapidshare.com/files/126454410/PerfectXpSp3_dvd.part23.rar
http://rapidshare.com/files/126462908/PerfectXpSp3_dvd.part24.rar
http://rapidshare.com/files/126470250/PerfectXpSp3_dvd.part25.rar
http://rapidshare.com/files/126478060/PerfectXpSp3_dvd.part26.rar
http://rapidshare.com/files/126486202/PerfectXpSp3_dvd.part27.rar
http://rapidshare.com/files/126495507/PerfectXpSp3_dvd.part28.rar
http://rapidshare.com/files/126506746/PerfectXpSp3_dvd.part29.rar
http://rapidshare.com/files/126517649/PerfectXpSp3_dvd.part30.rar
http://rapidshare.com/files/126529950/PerfectXpSp3_dvd.part31.rar
http://rapidshare.com/files/126541298/PerfectXpSp3_dvd.part32.rar
http://rapidshare.com/files/126553014/PerfectXpSp3_dvd.part33.rar
http://rapidshare.com/files/126565823/PerfectXpSp3_dvd.part34.rar
http://rapidshare.com/files/126579173/PerfectXpSp3_dvd.part35.rar
http://rapidshare.com/files/126596751/PerfectXpSp3_dvd.part36.rar
http://rapidshare.com/files/126609886/PerfectXpSp3_dvd.part37.rar
http://rapidshare.com/files/126623234/PerfectXpSp3_dvd.part38.rar
http://rapidshare.com/files/126664566/PerfectXpSp3_dvd.part39.rar
http://rapidshare.com/files/126674415/PerfectXpSp3_dvd.part40.rar
http://rapidshare.com/files/126977223/PerfectXpSp3_dvd.part41.rar
http://rapidshare.com/files/126320567/PerfectXpSp3_dvd.part42.rar


İsteyene kargo ile adresine dvd yollayabilirim. Bu konuda bilgi almak isteyenler sadece özel mesaj ile iletişime geçsinler.
Veya mail adresim: baris7seven@hotmail.com

Rar şifresi yoktur. Xp kurulum ekranı ve Wpi ekranı gibi yerlerde reklam vardır(Çalıntıyı önlemek için) Xp içerisinde reklam yoktur.
Toplam 42 part. Bozuk dosya inmesi olasılığına karşılık Winrar ile %2 kurtarma kaydı ekledim. Upload yeri olarak 4 Gb veriyi güvenebildiğim tek site rapidshare'e ekliyorum. Başka upload edilmeyecektir. Zaten 4 gb upload edilmesi aralıksız 2 günü buluyor.
--------------------------------
Tüm partları indirin. Part1'e sağ tıklayıp buraya çıkart deyin. 4,02 Gb boyutunda, PerfectXpDVD.iso adında bir dosya çıkacaktır. Bu rar ikonu şeklinde gözükse bile kesinlikle 2. defa çıkarmayın. PerfectXpDVD.iso dosyası dvd'ye yazdıracağınız dosyadır. Tabi direk veri dvd'si olarak yazdırmayacaksınız, boot olmaz yoksa! Mesela NERO ile 'kalıbı diske yazdır' veya 'kalıp/tasarı/dosya>Disk kalıbı veya kayıtlı tasarı' bölümüne tıklayın, açılan pencerede dosya seçmenizi isteyecek, PerfectXpDVD.iso dosyasını gösterin. Daha sonra 2x, 4x gibi yavaş bir hız seçerek, tercihen kaliteli bir DVD'ye yazdırın. Perfect Xp DVD'niz hazır! Artık bilgisayarınızı Dvd'den boot ederek kurabilirsiniz, içindeki dev program arşivini kurcalayabilirsiniz vs... Hayırlı olsun!


110 yorum:

Unknown dedi ki...

kardeş helal olsun çok makbule geçiyor bu perfect xp gerçekten başarılı bir çalışma devamını bekliyoruz tabii ki artık ne kadar devam edebilecekse

herşeyi düşünmüşsün zatenteşekkür ediyorum

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim oldukça emek harcamışsın takdir etmemek imkansız,başarılarının devamını diliyorum...
Ayrıca bir sıkıntıyı paylaşmak istiyorum. bende HP laptop var ve vista ile geldi ama bir türlü xp yükleyemiyorum daha sonraki sürümlerine eklersen sevinirim,malum laptop üreticilerinin biosta yaptıkları, herkes bil.kurdu değilki

kolay gelsin
bulentuner@msn.com

Baris dedi ki...

Hergün yeni donanımlar ve yazılımlar çıkmakta.
Tabi her yeni sürümde buna ayak uydurmaktayım çalışmalarımda.
Bu sürümde satayı görmedi ise daha yeni sürüm 2009 cd ve dvd sürümlerimi denemeyi düşünebilirsiniz.
Çalışmalarım devam edecektir.
Saygılar.

Arandur dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Arandur dedi ki...

Ne yazık ki bende hata verip kurulmadı. Donanımı tanımladığı esnada mavi ekran hatası veriyor ve kurulum bitiyor. Defalarca denedim ama hep aynı sorun. Farklı bir makinede deneme yapmadım. Fakat otomatik kurulumlu programlara resmen hayran oldum.

Adsız dedi ki...

seni seviyoruz bi önceki yaptıgın xp sp 3 cd sinden sonra format anlayısım degıstı bılgısyarımı sevmeye basladım dvd de elimde mevcut ama ben sımdılık cd dekinden sasmıcam bı sonrakı formata dvd adanadan sevgilerle m.cengiz :)

Adsız dedi ki...

bunu yapan arkadasın emegine saglık ellerine saglık ama WPI calısmıyor hiç bir sekilde ne CD nin içinde wpi.hta dan nede windwos yuklenirken otomatik calısoyor calısmıyor hiç bir şekilde.

2 farklı pc de denedim.

Baris dedi ki...

WPI çalışmaz mı tabiki çalışıyor. Sizde bir sorun olabilir.
'Bazen' bilgisayarda Internet Explorer 7 yüklü değilse sorun olabilir aklınızda bulunsun.

Baris dedi ki...

Cvp vermiştim ancak tabiki çalışıyor. Bilgisayarda IE7 yüklü değilse sorun olabilir yükleyin.

Adsız dedi ki...

Dostum çok teşekkür ediyorum beni birçok sıkıntıdan kurtardı Allah razı olsun. Başarılarının devamını dilerim.

Adsız dedi ki...

cd veya flash disk koyduğumuzda otomatik açmıyor...
Bunu nasıl düzeltebiliriz...

Baris dedi ki...

tnctr.com forumlarında da burada da söylediğim gibi bu eski dvd çalışmamda ne yazık ki Autorun özelliği kapalıdır ve sonradan açılamamaktadır. Çok denedim nedense olmadı.. Günümüzde flash disk virüslerinin kol gezdiğini düşünürsek bir yandan da faydalı aslında otomatik açılmaması..

moralist dedi ki...

9. part dan cıkmıyor

Adsız dedi ki...

herkese merhabalar; bende "Perfect Xp Sp3+Perfect Dvd SP3 var ikisinide kurdum.(aynı anda değil hepsine ayrı format atarak)sorun yaşadım sorun hp psc 1315 printır var proğramı kuruyorum ama çalışmıyor ne tarama nede çıktı alabiliyorum aygıt yöneticisinden bakıyorum sorun yok gözüküyor hp sitesinden güncelleme dosyasını indirdim sorun devam etmekte.Perfect Dvd ayrıca cd takıp çıkartınca cd logosu orada kalıyor pc kapanıp açılana kadar.ayrıca regseeker ve registr optimize proğramlarını kurdum kayıt defterini düzenledim yazıcı hala çalışmıyor.NORMAL WİNDOWS SP2 FORMAT ATTIM YAZICI ÇALIŞIYOR PROBLEM YOK.Perfect Xp Sp3+Perfect Dvd SP3 yazıcı problemi nedir yardımlarınızı bekliyorum.sonunun kaynagını bulursanız tekrar format atıp Perfect Xp Sp3 veya Perfect Dvd SP3kuracam.teşekürler

Adsız dedi ki...

abiciğim çok güzel bir çalışma sizi tebrik eder başarılarınızın devamını diliyorum ben cd'yi sizi tanıyan bi arkadaştan aldım hakkınızı helal edin, sizinle tanışmak isterim inşallah nasip olur bi de.

Adsız dedi ki...

peki manuel olaarak bunun kurulumunu başlatamzmıyız. benim cdrom bozuk harddiskten başlatıcam ama setup ı yok bunun?

ryûk dedi ki...

eline saglık süper olmus,ilk yuklemeye basladıgımda pek icime sinmemisti ama yükleyince gercekten cok iyi is cıkardıgını gördüm..cok tesekkurler

mustafa dedi ki...

saol moruk sen gibi adam dunyaya gelmedi camı yaptırmakdan daha hayırlı is yapmıssın onnumara olmus ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

http://vip-file.com/download/393354891225/xp-vista-pro.nrg.html


vipfile tek link yaptım

bakan olmaz ama ben yinede yaptım

http://linkbee.com/vipfile

Adsız dedi ki...

ya arkadaşım iyi güzelde 2 gündür indirmeye çalşıyorum 42 partı birden neyse indirdim 1. parta gelip buraya çıkar dedim winrar 10 partta hata veriyor ne yapmam gerekiyor emre

Unknown dedi ki...

alıntı:http://vip-file.com/download/393354891225/xp-vista-pro.nrg.html


vipfile tek link yaptım

bakan olmaz ama ben yinede yaptım

http://linkbee.com/vipfile

bakan olmazmı be kardeşim rapidle uğraşılırmıu ellerine sağlık süper olmuş...

Dünyadan Biri dedi ki...

daha önceki 2009 cd olanı indirdim kullandım birçok bilgisayara yükledim hiç bir sorun vermedi şaşırtıcı şekilde performanslı çalışıyor elinize sağlık.
Benim merak ettiğim iki şey var.
1. Bu sürümleri en azından bir önceki 2009 cd olanı usb ile yükleyemezmiyiz. kendi hazırladığım katılımsız cdleri kolaylıkla usbden kullanabiliyorum fakat sizin yaptığınızı usbye çeviremedim.
2. önceki sürümdede birçok program gayet güzel şekilde 4x4 lük yükleniyor ve bir cdye sığıyorken. bu sürümü dvd olarak büyütmeyi sağlayan nedir? açıklamaları okudum fakat boyutu bu kadar artıranın ne olduğunu çözemedim.

1. soruma pararlel olarak iso yu ufd olarak usbye yazdıracak bir program varmı? sizin bildiğiniz. ufdutility diye birşey buldum fakat kingstonla çalışmadı benzer araçlar varmıdır?

Adsız dedi ki...

çok sağolun güzel olmuşta benim çok önemli bir sorum olcak. denetim masasında user account 2 var ve internete girince burada benim bilgisayara bağlanan 2 pc gözüküyo birisi guest hesabı hadi o neysede 1 tane daha war o direk bağlanıyo bu nedir acaba

Adsız dedi ki...

EMEĞİNE SAĞLIK KARDESİM ÇOK MAKBULE GEÇTİ..

Adsız dedi ki...

Nasıl teşekkür edilebilir bilemiyorum. Çok çok çok teşekkürler. Muhteşem bir çalışma..

Adsız dedi ki...

BENCE 5 PARA ETMEZ OLSA OLSA MİLYONLAR EDER BU DVD INTRNET CAFE LER İÇİN BİE BİR...

Adsız dedi ki...

İNNDİR.KOM DA DA VAR BENZER BİŞEY

Adsız dedi ki...

Arkadaşım emeğine sağlık çok güzel bişey ben indirdim dvd sürümünü ama kurulumda windows xp kuruna hoş geldiniz diye ekran çıkmadan önce mavi ekran geliyo orijinal cd de gelmiyo sorun ne olabilir ?

Adsız dedi ki...

çok sağolun güzel olmuşta benim çok önemli bir sorum olcak. denetim masasında user account 2 var ve internete girince burada benim bilgisayara bağlanan 2 pc gözüküyo birisi guest hesabı hadi o neysede 1 tane daha war o direk bağlanıyo bu nedir acaba

Adsız dedi ki...

merhaba ben xp şifre kırıcıyı cözemedim anlatırsan sevinrim

ferdi dedi ki...

emeğine sağlık. bende kendime göre bir perfect xp yapmak istiyorm .nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verebilirmisin. veya anlatan bir döküman bulacağım bir yer . teşekkürler.

Renevation dedi ki...

kardeş senin part 4 çalışmıyor hepsini indirdim başka sitelerden part 4 buldum onlarda uymadı bi el at

Unknown dedi ki...

Bilader güzel paylaşımda kurulum bittikden sonra yeniden başlattığımızda mavi ekran hatası verio. bunu nasıl çözebiliriz.

Adsız dedi ki...

slm herkes çok gzl diyo da interneti olan yanıyo haberiniz yok. çok sağolun güzel olmuşta benim çok önemli bir sorum olcak. denetim masasında user account 2 var ve internete girince burada benim bilgisayara bağlanan 2 pc gözüküyo birisi guest hesabı hadi o neysede 1 tane daha war o direk bağlanıyo bu nedir acaba (anlaşılan pc ye sızılıyo)

Unknown dedi ki...

Tşk Ederiz Süper İndirdim Hiç bir problem yok gerçekten çok güzel programlar varmış tam istedigim gibi

Unknown dedi ki...

kardeş ben zeyni erzurumdan..
ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş helal olsun ancak 43 üncü parttta bir sorun var herhade bir türlü indiremedim kaynak dosyadan okunamıyor diye bir hata veriyor 43 üncü partı yeniden yüklemen mümkün mü acaba...

şimdiden çok teşekkürler...

özkan yalçın dedi ki...

s.a kardeş eline sağlık cok güzel olmuş. zaten cd versiyonu vardı internet cafeciyim formatı senin xp lerle atıyom bu güne kadar gelip şikayet eden olmadı. bunda da sorun cıkacağını zannetmiyorum. birde Arkadaşlar partları yüklerken bazen eksik yüklüyo ondan dolayı arkadaşa şu partı yeniden yükle falan demeye gerek yok hatalı partları yeniden yükleyin sorun düzelir. bende de 4 tane partta sorun cıktı yeniden yükledim düzeldi.

Onur dedi ki...

öncelikle ellerine kollarına sağlık büyük uğraş yatıyor tebrik ederim.Fakat bi sorum olacak.Kurulum bittikten sonra programlar hariç sadece sistem dosyaları kaç gb tutuyor? Ben yerel disk c ye kuruyorum 10 gb yer ayırdım yeter mi?

Adsız dedi ki...

arkadasım gercekten taktir edilecek bir is yaptıgın, emegine saglık...

Adsız dedi ki...

slm kardes evet cok guzel bı pc programı her konuda yardımcı olan bı porgram elıne koluna saglık pekı bunun fıyatı ne kadar oldugunu yazarmsın

DelalaCiyan dedi ki...

PEki Bnh Bunu Dwd ye yazdırmak yerine normal cd yazsam herhanqi bi sorun olur mu..??

Adsız dedi ki...

Kardeşim Ben Gökhan Sana Sponsor Olmak istiyorum sende istersen Eğer Webmaster ve Shell Hosting İşlemleri Yapıyorum Sana Birtane Web sitesi Domain + Hosting Sağlıyıcam Çalışmaların çok güzel Her hangi Bi çıkar beklemeksizin Bu dediklerimi Yapmak İstiyorum Senini Gibi Arkadaşlara Destek Çıkmak Gerek İlerde Daha bşarılı ol inşallah Bi Marka oluşturmak İstiyorum sana Adını markalaştıralım Eğer İlgini Çekerse neotr@live.com ekle Görüşelim...

ŞaHaN dedi ki...

arkadaslar buraya laf olsun diye yazmıcam harika bi çalısma barıs bey in bahsettiği 6 dvd kullanmaktayım aldım inanılmaz derece mükemmel kendim bi yazılım firmasının teknik servis elemanıyım normalde 2 saat te uğrastığım bi bilgisayarla şimdi 1 saatimi almadan halledebiliyorum hiç bi müşterimden de şikayet gelmedi hersey fazlasıyla düşünülmüş bence mükemmel sevgili Barış Bey emeginize sağlık arkadaslar bu cd leri almak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum şunu da sölemek istiyorum TİCARETTE EN ÖNEMLİ KURALLARDAN BİRİSİ GÜVENDİR ve AKLINIZDA SORU İŞARETİ KALMASIN BARIŞ BEY SON DERECE GÜVENİLCEK BİRİSİ..
BARIŞ BEY BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM MÜKEMMELSİNİZ...

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar benim size bir tavsiyem olacak eğer perfect xp kurmayı düşünüyorsanız size tavsiyem en son sürümlerinden olan 2009 v1 versiyonunu şiddetle (diğer versiyonlarıda çok güzel) öneririm inanın bence BARIŞ bey in yapmış olduğu en güzel çalışmadır ayrıca BARIŞ bey e çok teşekkür ediyorum çalışmalarında allah kolaylık versin

Adsız dedi ki...

çok teşekkürler bende kurdum bu perfect xp yi tek sorun sorun çıkarmaması normal XP de bile neler oluyordu çok teşekkürler çalışmalarınızın dewamını diliyoruz başarılar...

Vocalistanbul dedi ki...

Güzel kardeşim senin DVD lerini Kadıköy Yazıcıoglu civarında 10 liradan satıyorlar haberin olsun. Ben aldım hatta senin varlıgından haberim bile yoktu. otomatik kuruyor deyince balıklama atlamıs olduk bir nebze de olsa..Hakkını helal et..

Kullanmayacagım ama bilesin. Cunku hata veriyor sürekli benimle alakalı da olabilir ya da DVD yi kopyalarken hata yapmıs olabilirler. Hızlı yazdırmıs olabilirler.. İlk kurulumda int explorer yüklenmedi Lan ' ı tanımadı. 2. kurulumda Windows resim ve faks görüntüleyici calısmamıstı Hadi eyvalllah deyip baska göruntuleyici kurdum. Ancak MSN den tut da belgelerime kadar hersey kasılıp kilitleniyor. 2 kere format attım. Az sonra bir daha atıp normal bir Xp CD si kuracagım. Kullanmıyor olsam da emegin icin teşekkür ediyorum. Ama dedigim gibi sen o kadar emek verdin ama Kadıköy ' de elden satılıyor... Yazık ..

Baris dedi ki...

Öyle pis insanlar var ne yazık ki. Uzak durmak lazımdır.
Bu arada bu dvd sürüm eski olmasına rağmen gayet iyi çalışmaktadır. Zaten bu şekilde rahat satılmasının sebebi de çok kullanılmasıdır birçok int. kafe bile bunla kurulmuş çok gördüm.. daha iyileri ve yenileri olsa da bedavacılık veya emek hırsızlarına para yedirme daha yaygındır..

Bu arada;
Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlar için. Ancak adrese kargo bölümü hariç blog yorumlarını takip edemiyorum. Sadece arşiv amaçlıdır bu site, + kargo için.
Önemli bir konu varsa veya ulaşmak isterseniz anasayfada mail adresim yazılıdır ''E-Mail'' atınız.
baris7seven@hotmail.com
Bu kadar basit, cevap gelmeyeceğini düşünmeyin.

Unknown dedi ki...

Barış bey DVD yi boot etmek istedigimde bana bootable olmadigini soyluyor. Oysaki sizin diger XP sürümlerinden birini kullanıyorum ve boyle bir sorunla karşılaşmadım. 1 haftadır uğraşıyorum ama sorunun nedenini bulamadım. BİOS update falan yaptım ama yinede olmadı yardımcı olursanız cok sevinirim. Tesekkurler...

kudret dedi ki...

kardesimin biri sagolsun tek link lik vip-file dan veriyoda arkadaslar bi uyarida buluniyim ordaki sistem yoneticileri ise uyanmis arti portlar kapali :D ama ben yeni bi yol buldum diyen vars bi zahmet versin simdiden tesekkurler

Baris dedi ki...

vip-file uçmuş artık evet...

Bu arada, muhtemelen 15 yaşında olan aksiyon peşindeki bir arkadaş virüs bulamadığını ancak uzaktan bilgisayarı kontrol ettiğimi, telnet bilmem ne yazmış kaba taslak:) Gülüyorum sadece, kendisi lamerlık yaparken virüs yedi herhalde sonra sisteme gömdüğümü zannetti. Aklı başında ve güvenlikten gerçek anlamda anlayan biri ne olup olmadığını bilir sistemde bişey yoktur. Paranoyak bir çocuğun birkaç basit program ile ne olduğunu bile anlamadan gelip buraya şerefsiz falan yazması korkunç gerçekten, eğitim sistemi böyle saykolar yetiştiriyor anlaşılan. Bişey bildiğiniz varsa gelip buraya ayrıntılı yazın ya da bana ulaşın payınızı vereyim. Burada sırf kendi paranoyanızla veya çıkarlarınız için insanları korkutmaya çalışmayın! Bazı yerlerde boş dedikodular bile çıkarmış, cahilliğinize veriyorum bilen biliyor.

WebMetiN dedi ki...

Merhabalar. Perfect XP çok güzel kullanışlı ancak ufak bir sorunumuz var.
internet cafede kullanıyorum sizin perfect XP yi. ancak Başlat\çalıştır dan \\PCNAME yazıp entera basınca çok geç cevap veriyor Elimde başka bi XP daha var Bununlada deniyorum 3 5 sn içinde açılıyor Perfect XP de bu süre 30 sn den fazla hatta 1 dk bile sürebiliyor bazen. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Adsız dedi ki...

Bomba Promosyon
PAKET İSMİ BOMBA PROMOSYON NE YOKKİ..
Ewet Arkadaşlar bomba promosyon tamı tamına 5 DVD
windows 7 kurulum cdsi eklentili türkçe 1DVD
6800 adet atari oyunu full 2DvD
perfectxp işletim sistemi sp3 1DVD
güncel tam sürüm programlar 1DvD


Hepsi 45TL emin olabilirsinizki bu fiyata kesin değecektir ihtiyacınız olan herşey bu dvdlerin içinde olacaktır photoshop cs4den office 2007 tune up utilites ve aklınıza gelebilecek tüm programlar güncel programlar dvdsinde bulabileceksiniz dvdler adrese kargo ile teslim edilmektedir...
E-mail : divroxp@hotmail.com
bu pakete kargo ücreti tarafımızca ödenmektedir..

Baris dedi ki...

Yukarıdaki adsız, SEN KİMSİN?
Utanmıyor musun, hayvanlık olsun diye mi yapıyorsun çalışmalarımı çalıp, 1-2 şey ekleyip, bir de burada satmaya kalkışmaya?
Benim emeğim olan çalışmalarımı hemen çıkar o setten, ahlaksız!
İbret olsun diye mesajını silmeyeceğim.
Yaptığın yanlışın farkına varıp bu hareketinden biran önce vazgeç, yoksa o kargodan başka bişey çıkabilir karşına.

mc7878 dedi ki...

barış kardeşim ben de bu adsız şerefsizi kınıyorum biz eserlerine severek takip ediyoruz ama böyle şerefsizleride muhatap almıyoruz gereken ceza yı bulmasını ümid ederiz

Adsız dedi ki...

eline ağlık güzel olmuş bişey soracağımda bunun içinde ekran ses kartları varmı acaba

Adsız dedi ki...

ayıp değilmi arkadaşım dandik bir program atmışsın bizde sabırsızlıkla indirdik cdye attık bilgisayar kuramadı bir ton hata verdi xp cdsi bulana kadar anamız ağladı iyi dene sonra gönder

Baris dedi ki...

Yazarsan uslubuna dikkat et. Bu dvd eskidir, ancak hazırlanırken oldukça dikkatli ve tesleri birçok bilgisayarda yapılarak sunulmuştur. Hiç saygın yok mu senin?
Daha doğru düzgün dvd yazdırmayı bilmezsen tabi hata alırsın. Zorla mı indir diyen oldu sana, bu kadar cahiliyet olmaz.. Onca yorum var(özellike forumlarda daha fazla) iyi bak sonra hata nerde görürsün.

Adsız dedi ki...

nasil kiziyorsun "adsız arkadas "sete koyunca senin perfect ini..
.microsoftta kiziyordur cunku emeklerini calip degistirip satiyorsun...perfect xp nin xp kismini senmi yazdinda satiyorsun.bir nevi hirsizlik dimi

Baris dedi ki...

Hayrola Microsoft avukatı mısın?
Üzerinde büyük emeğim var, bilmiyormuş gibi konuşma.
Git microsoft orijinal ürünlerini kullan, tutan mı var? Artı değer deniyor buna kısaca. Aynı kişi olmadığın ne malum, bu tip yorumlar artık bayatladı.

Adsız dedi ki...

valla kardeş ben şuan kullanıyorum bu süper şimdiye kadar indirdiğim tüm xp lerden daha güzel 4 günde indirdim

Adsız dedi ki...

çok teşekkürler bugüne kadarki eniyi dvd xpsp3 bence.ben şuan dizüstü toshıbama kurdum sorunsuz çalışıyor iyi çalışmalar.

Club 1907 dedi ki...

Selam arkadaslar bende bu perfectxp dvd sinden yükledim ancak msn çalışmıyor. hata kodu:80048820
bazı forum sayfaları önerilen çözüleri denedim ama olmadı. bana yardımcı olabilirmisiniz??
mavidusler83@gmail.com

aykut dedi ki...

barış kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş en kısa zamanda hazırlamış olduğun diğer dvd leri hiççekinmeden para sayarak alıcam.bu çalışmaya çok emek harcadığın belli oluyor.yalnız ben dvd yi boot edemiyorum. acaba dvd yi yanlış mı yazdım.perfect xp ekranı geliyor ama format atamıyorum çünkü hiçbir tuş işlemiyor.

Unknown dedi ki...

Barış Bey Perfect DVD Set'te bulunan tüm yazılımları ve işletim sistemlerini kurarak denedim hiçbir sorun yaşamadan hepsini çalıştırmaktayım. Full driverlı XP ve Vista ya özellikle hasta oldum dvd'yi hiç çıkarmadan tüm ayarlar ve sürücüler sorunsuz olarak kuruluyor.WPI için ise herhangi birşey söylemeye gerek yok tek kelime ile mükemmelx çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim, saygılar

ümit dedi ki...

emeğine sağlık.Gerçekten bir bilgisayarcı için vazgeçilmez bir cd niteliğinde olmuş.

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim emeğinize ve ellerinize sağlık

Unknown dedi ki...

S.a Pc Format attımda windows yükleniyor derken şukadar dakika kaldı atıyorum 12 Dk da Ekrana bişi geliyor System32\cmd.exe Bu ekrana gelnce hiç bişi yapamıyoyum mauslada sadece işaretle işareti kaldır var. Daha sonra bunu kapatonda windowsu kurmuyor rest atıyorum tekrar kurmaya başlarken Rootsupd.exe/Q> İşlemi oluşurken hata nedeni belirtilen dosyaları bulamıyor die hata veriyor neyden kaynaklanıyor acil :S

Baris dedi ki...

Yeniden, kaliteli bir dvdye düşük hızda çekiniz. Dvd veya dvdrom hatasından kaynaklıdır bu başta okuyamama sorunu. Bişey yazmadan önce birkaç kere düşünüp iyice bir deneseniz keşke, şans eseri gördüm mesajınızı kaç kere dedim burayı takip edemem, MAIL atın diye. Hadi kolay gelsin..

Murat dedi ki...

Arkadaşım,acaba vistanın 64 bit Lite yapman mümkünmü acaba...

Paylaşımların için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık bir müddet kullandıktan sonra yeni imleçler kayboldu düzeltebilirmiyim bunu ?!

Adsız dedi ki...

bir önceki msjdaki ben tüm yorumları okuyasım geldi ve barış hocamın emeğine saygımı yukarıda okuduklarıma bir iki kelam ederek göstermek istiyorum

şu part inmiyor bu part inmiyor ... siteye girdiğim gibi takır takır indi bunu indirirken diyer indirdiğiniz muhtemelen p.... lari indirmeye ara verirseniz sorun çıkmaz sonra aman şu kadar günde indirdimde xp cdsi bulana kadar anamız ağladıda ... filam gibi dişi yakarışlara girmezsiniz

kim kimin emeğini yiğiyor mevzusu ... ben microsoft a kuruş vermem neden? tüm dünyaya satıyor da vergisini hangi devlete veriyor? bu devlet böyle büyük şirketleri olan büyük vergi geliri olan bu devlet bu paraları napıyor? perl harbordan aldığı kuyruk acısıyla silah yapıyor silah satıyor e gelip silahla bugün güneydeki doğudaki din kardeşimi vuruyor kan kardeşimi eziyor ezdiriyor e yarın sana bana da gelir bu kendi paramla rezilmi olucam yani kendinizi haklı çıkarmak için hangi amaca hizmet ettiğinizi bir düşünün öyle yazın türkiyenin 70 li yıllarında sizin gibi kraldan kralcılar olmasıydı bizden de çıkardı ne gates ler köprüler hey gidi .. olayın bir boyutu bu şimdi korsancılık sosyal adalete giden önemli adımlardan biridir başlığı altında uzun uzadiya yazıcam konu dağılacak ama şu kadarını söyliyim bir barış abiler var birde o 45 lira isteyen gibileri takdir sizin..

biriside aynı mesajı 3kere atmış herhalde cevap alamadıkça paranoyası büyüdü en sonunda da yorum eklemiş bende bu çalışmadan haber aldığımda temkinli yaklaştım ama baktım çevremdeki bilgisayarcı dostlar yüklüyor deniyorum şimdilerde yani koskoca anti-vir firmaları güvenlik yazılımları bir şey bulamıyor sen denetim masasından görüverdin ne güzel istanbul be ha zaten kurulumdan sonra alınacak önlemlerden sonra hocam dosyalara erişebiliyorsa helali hoş olsun hakkıdır yani 2003ten kalan 256ddr1 li disüstüne kurdum birde caspırın netbook una tekrar tekrar emeğine yüreğine sağlık hocam bizlerle paylaştın olumsuz yorumları sen bize bırak biz onlara öyle kulpler takarızki onları öyle kullanırlar bundan sonra şekil A da görüldüğü üzre işte bir önceki msjda belirttiğim gibi netbook da vista simgeleri neyin kayboldu bir fikrin varsa makbule geçer kalın sağlıcakla

Adsız dedi ki...

ustat sen harikasın sana başka bişey diyemem emeklerin cok helal be abi bu kadarda başarılı programcı omaz bende programlama ve yazılımcıyım uğraşmıyodum ama sen harika yapmışsın eyw kardşeim cok sağol;)

Adsız dedi ki...

doğrulamadan geçemdi problem nedir

Adsız dedi ki...

barışş meraba öncelikle tsk ederim bu emeğin için senden bişi isteyeceğim anti porn varya içinde programların password istiyo bi bakabilirmisin acaba???

Arif dedi ki...

barış kardeş mükemmel paylaşım yapmışsın çok teşekkürler.öyle bi xp yapmışsın ki bizim ordaki teknik servisler full bunlardan kuruyor...herşeyi mükemmel ancak küçük bi sorunu gördüm ve araştırdım sonuç bulamadım en iyisi sana sorayım sen halledersin.cd-rom ve usb aygıtlarını takınca otomatik açılmıyor ve cd'yi taktığında cd ismi gözükmüyor bu soruna en yakın zamanda çare bulabilirsen sevinirim.

enocan88 dedi ki...

hersey mukemmel ama hiren boot 9,4 yerine 9,5 veya daha üstü koysaydın.çnk 9,5 dan aşağı versiyonları sata görmüyo

Bithyn dedi ki...

Barış, mail adresini istiyorum, seninle birebir görüşmek istiyorum.

Çalışmaların bi harika.

Ellerine ve beynine sağlık.

dellykt dedi ki...

ya arkadaşlar dvd boot ettiğimde BAD COMMAND diye bir hata alıyorum ve format atamıyorum.bi bilgisi olan var mı.yardım lütfen

Adsız dedi ki...

Ben pc me kurdum çok süper hız falan başarılarının devamını dilerim

Oguzhan dedi ki...

Otomatik Sistem Gerçekten Çok Güzel Olmuş.
Çok İyi Bir Sistem Çıkarmışsınız.
Tebrik Ederim.
Ve Başarılarınızın Devamını Dilerim.

MAVİ EKRAN VEREN ARKADAŞLARA ÇÖZÜMÜM ŞUDUR:

Format Atarken Sizden (çabuk) yada yavaş formatla gibi bir seçenek sunacaktır.Çabuk Seçeneğini Seçip Denerseniz Oluyor.Bende Oldu.

UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR:

Oguzhan dedi ki...

AYRICA 1 KERE DENEDİĞİNİZDE HATA VERİRSE 2-3 KERE TEKRARLAYIN
1 KERE DENEMENİZDE HATA ALDIĞINIZ DİYE BIRAKMAYIN...

TEKRAR DENEYİN..

Adsız dedi ki...

merhaba hocam.benim sorunum var bu perfect xp ile.benim indirdiğim versiyonu şuydu :
Perfect XP Sp3 Full Driver Intallation

bu versiyonu indirdim gerçektende çok güzel.bir iki arkadaşın pc sine kurduk sorun yoktu tüm sistemler çalışıyordu.ama benim sistemimde bir sorun oldu galiba hiç bir bileşeni kurmadan windows klasik temasıyla açılıyor..program files boş.bunun neden olduğunu bilebilirmusunuz..eğer benle alakalı bir durumsa ki tam emin değilim aynı dvd ile 2 gün önce kurulum yaptım kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim..iyi günler..

mail adresim:erdal.on.rhythm@gmail.com

Selçuk dedi ki...

Bende bir yazılımcı olarak taktir ediyorum meslektasımı birde bu isletim sistemlerini tamammen türkiyeye özel bir yön kazandırsak mükmmel olur acıkcası

Adsız dedi ki...

arkadaşalr resimler uçmuş yenilermisiniz...

mresul dedi ki...

slm arkadaşlar resimleri yenilermisiniz acaba

Gökhan dedi ki...

Kardeşim Çok Teşekkürlerimi Sunarım .Bende Birçok Pc Ye Kurdum Ama Şimdiye Kadar Hiç Sorun Çıkmadı Thkx

AKSELL dedi ki...

DOSTUM ELİNE KOLUNA KAFANA SAĞLIK TEBRİK EDERİM, MÜKEMMEL OLMUŞ ÖZELLİKLE OTOMATİK DRİVER YÜKLEMESİ ÇOK İŞİMİ GÖRDÜ, ÇÜNKÜ HER WİN YÜKLEMESİNDE MODEM DRİVERİN DA ÇOK BÜYÜK SORUN YAŞIYORDUM ARTIK BU SORN SAYENDE BİTTİ SANIYORUM.TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

Sinan Akay dedi ki...

Harbi süpersin ya allahım olmasın walla =) o eski sıkıcı berbat xp yerine kendi programına gerek sesler gerek görsel efektler ve özellikle extra programlar eklemen harika olmuş microsoft gelsin senden öğrensin ya da biz seni tavsiye edelim onlara cidden :))

Adsız dedi ki...

selam Barış abi mükemmel olmuş dvd eline sağlık

Adsız dedi ki...

elinize sağlık çok güzel eserler bunlar bende Perfect Windows XP 2009 var yükledim fakat bir sorunla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim.
defalarca denedim fakat aynı sorun çıktı.
sorunum şu: ilk etapta resimleri önizleyebiliyorum fakat hemen sonra (birkaç dakika)resim önizlemesi olmamakta ve sistem32 klasöründe ilgili dosyanın yükleme hatası olduğu gibi bir uyarı veriyor.Şimdiden İlginize teşekkürler.

Unknown dedi ki...

segili kardeşim allah senden razı olsun 46 part zaman aldı ama değdi doğrusu hayatımda ilk defa kimsenin desteği olmadan format attım allah ne muradım varsa versin barış kardeşim.

Sinan Akay dedi ki...

Pcmde Windows 7 var ama inan ki senin perfect xpnin yerini tutamaz geri dönecem xpye sarmıyo windows 7 falan senin ekledigin o programlar falan mükemmel yeni bi işletim sisteminde o yok zaten bi işletim sisteminden cok program arşivin dehşet bişi helal olsun başarılar microsoft senin t*şş*klarını yesin =))

barSELOna dedi ki...

boot ettiğimde BAD COMMAND hatasını bende alıyorum lap topumun markası datron neden bu hatayı veriyor anlamadım , bu cd yi başka pc lerde denedim sonuç aldım gayet iyi ama bu lap top da bad command hatasını alıyorum sürekli format atamıyorum bu yüzden acil yardım ederseniz sevinirim

cxgxtxy dedi ki...

merhaba barış bey. ben sizin perfect xp sp3 dvd edition çalışmanızı kullanıyorum. gayet güzel bir çalışma tebrik ederim. benim bir sorum olacak. bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum malesef. ve bu yüzden sizin programı başka bir dvd ye yazmak isterken kalıbını çıkarmadan direk kopyaladım. ve şu an elimde orjinali yok. acaba bana sizin programın boot dosyasını yollayabilir misiniz? bende bunu kullanarak bir boot dvd oluşturacağım. mail adresim cxgxtxy@gmail.com şimdiden çok teşekkür ederim. çalışmalarınızda başarılar...

Adsız dedi ki...

abi emeğine sağlık süper arkadasımdan aldım yukledım super ama benım bı sorunum var...toshiba laptopumda yuklu kullanıyorum ama sesde sorun var sesı kısıp açıyorum ses cıkmıyor tekrar yukledım çok az cıkıyor ne yapmam gerekır ??

bana email olarak cevap atarsan sevınırım...
ugur_94_ugur@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Karde$ orda TéK LinK Yazıyor indiyorm %400 oldu Daha indirmedi ßéN ßi Şey AnLamadım :$ ßidé - 400 OlaraK Yazıyor.... ßu ßana SöyLer Msiiniz éLLéRiNé SaqLıK ßaRı$ KarDé$ ßa$aRıLarın DéVamını DiLerim..

Adsız dedi ki...

canım abim Allah senden razı olsun.. çalışmalarından sonra xp ye bakış açım değişti Sivas ta bilg dukkanım var senin sayende çok ekmek yedim sayende tek cd ile herşeyi halledebiliyorum programları orjinal yapma ile uğraşmıyorum artık ne söylesem az çokkkk çokkk teşekkür ederim ;)

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhabalar,
format atmak istiyorum ama karşıma gelen ilk pencerede ne "P" tuşuna basarak ne diğer harfleri kullanarak ne de mouse yi kullanarak hiçbir seçim yapamıyorum ve nihayetinde bad command hatası alıyorum, çoğu yerde bu sorundan bahseden mesajlar okudum ama hiç cevap veren olmamış, yardımlarınızı bekliyorum.

traş dedi ki...

bende sistemi genel olarak beğeniyorum birçok dertten kurtarıyor ancak hp yazıcılarda özellikle sürekli sorun cıkarıyor. excel den cıktı alıyoruz karakterler sacma sapan cıkıyor. word problem yok. normal xp kuruyorum sorun yok tekrar perfect i deniyorum yine sorunlu... biz çözümü varmı acaba

Adsız dedi ki...

Çok Saol Şuan 15.Partayım İnşllah Yalan Degildir Olursa Bütün Gün Sana Dua Ederim Barış Bey

Adsız dedi ki...

XP yi kurdum. Çok başarılı .Tebrik ederim. Yanlızzzz....Küçük bir sorun var . Başlat oturumu kapat dediğimde beni dinlemiyor. Ne yapmam lazım ????
Emeğine sağlık.... LEK

Tamer dedi ki...

Barış kardeşim emeğine sağlık. Senden bir konuda destek isteyeceğim. klasörler exe. uzatılı olmuştu. Taşınabilir hard diskimdeki veriler gitti. sonra file scavenegere diye bir programla bazı verilerimi kurtardım. 2 şey soracağım.
1. Bu taşınabilir hard diskteki tüm dosyaları kurtarabileceğim bir crack l i program önerin var mı? Nasıl ulaşabilirim
2.Hard diskte sanırım bad sektör var. Bunu nasıl giderebilirim ve bundan sonra da hard diski tamamen temizlemek istiyorum formatlamak istiyorum. Buna yönelik hangi programı kullanabilirim? Önerin nedir?

Tüm emeğine ve şayet verebilirsen cevaplarına teşekkür eder sağlık dilerim.
Selamlar
Tamer

antalamore dedi ki...

klasörler .exe olarak zarar veren virüs sadece klasörleri düzelmez şekilde gizli yapıp aynı yere exe sini oluşturur. diski başka bilgisayara paralel bağlayıp virüsleri temizleyin. sonra gizli klasörlerin aynı isimleri ile temiz bir klasör açıp içindeki dosyaları buraya aktarın. sonra gizli klasörleri tamamen boşaltınca silin. datalarınız aynı yerde duruyor panik yapıp scavenger format vs olaylarına girmeyin. ya da bir bilenden destek alın.

Furkan dedi ki...

xp perfect var bende. Messenger hata verdi ve kaldırmak istedim. ekle kaldırda gözükmediği için çeşitli pogramlardan kaldırdım. Sonra tekrar yüklemeye kalktığımda yükleyemedim. nasıl yuklerım yardımcı olabilecek var mı ?

erman dedi ki...

harcadıgın emek ıcın tesekkur etmek ısterım partları ındırıyorum sımdı sonra ınsallah kuracagım!! hakkını helal et lutfen saygılar

Adsız dedi ki...

Get a out of debt help agency's advisors are certified. This Act was passed in order to know if there are particular organization they are licensed these advisors? Even a loan which is paid by borrower every month.

Look at my web page; help me pay off my debt

Adsız dedi ki...

The key to the Task Force's recommendations on regulating the towing industry and its associations time to develop some experience in working with auto insurance 34668 products to serve you properly. Increase your deductibleFor a lot of money for the policy's premium.
Insuring two low mileage vehicles can cost about the
same, hypothetical consumer, in the process. Do you
need medical coverage to be included in the price of
the policy. There are many reasons why someone would choose not
to insure their vehicle.

My blog - car insurance

Adsız dedi ki...

They don't even have a wonderful set of perfect how to get a girlfriend fast teeth.

Also visit my site ... how do you get a girlfriend - howtogetagirlefriend.com -

Adsız dedi ki...

Think of it like a dance. Getting a attract women can definitely be a few
hair you need to put some effort into writing complete sentences
and possibly even whole paragraphs in your profile. What men should understand is
this.

Visit my blog post: ways to attract women

Adsız dedi ki...

In order for you to go forward with getting her back into your exways to attract
women's head. She was polite, charming, and intelligent. Another advantage is that a smile is very inviting and as we all think that everyone else is doing, she doesn't clean
up. The three rules of threesomes Are there any specific rules to have sexual desire when she sees YOU, otherwise,
you are unable to reconcile with their Ways To Attract Womens.
Again, use a friend did not give that impression immediately that
everything you do.

My blog; how to attract beautiful women