4 Şubat 2009 Çarşamba

Perfect Xp Sp3+ Lite V3 Aio [2x2, 4 çeşit Litexp]

8 Aralık 2008'de yayınladığım çalışmadır.
NOT: Winamp programının dil dosyasında virüs olmadığı halde bazı antivirüs programları uyarı verebiliyor.
şüphe eden varsa Winamp'ı kurmayabilir. WPI ile seçiminize göredir zaten programlar.
Perfect Xp Sp3+ Lite V3 AIO


*Merhaba arkadaşlar, yeni Lite V3 sürümünü söz verdiğim gibi bayramın ilk günü paylaşmaktan mutluluk duyarım. Lütfen sunumu baştan sona okuyalım. Bişey kaybetmezsiniz, zevklidir.
*V2'den sonra bu yeni çalışma yaklaşık 700 mb-1 CD'dir ve çok daha zengin içerikle gelmektedir. NOT: Her çalışmam gibi bu da %100 temizdir ve güvenlidir. Tabii taratın siz yine de.
NOT: WPI ile opsiyonel olarak kurabileceğiniz katılımsız Winamp programı içerisinde bulunan temalardan birinde NOD32 antivirüs programı şüpheli uyarısı vermektedir. Dosya aslında temizdir, yanlış alarmdır. İçi rahat etmeyen varsa Winamp programını kurmayabilir!
*İçerisindeki XP sürümleri her zamanki gibi orijinal MSDN XP SP3 tabanlıdır. Kasım 2008 dahil, SP3 sonrası güncellemeler entegrelidir.
*Ayrıca tüm temel XP bileşenleri güncellenmiştir. DirectX 9, Media Player 11, Internet Exploer 7 ve updateler ile tam günceldir. [Aralık 2008]
*WPI (Seçmeli Otomatik Program kurulumu) vardır. Kurulumdan sonra veya dilediğiniz zaman koyduğum temel programları kurabilirsiniz. 25 adet program vardır, hepsi Full sürüm.
*Bütün XP sürümleri aktive edilmiştir, aktivasyona ihtiyaç yoktur. Her zaman güncelleme yapabilirsiniz.
*V2'den sonra bu sürümde daha az bileşen ve servis çıkarılarak aynı performans yakalanmaya çalışılmıştır.
*Bu sayede her türlü kullanımda Lite bir Xp gibi kırpık değil tam performans ile hemen her işinizi yapabilirsiniz. Tüm Oyunlar, Midi desteği, kablosuz servisi vs.. Hemen hepsi var.
[Tabii ISS gibi birkaç şey yok, web tasarım ile uğraşanlar hariç gerek yok.. Göze çarpanlardan; Movie Maker da yok. Gerek de yok...]
*Lite(hafif) bir çalışma olduğu için sistem özellikleri düşük olsa bile Normal bir Xp'ye göre daha hızlı çalışacaktır.
*Klasik sürüm Xp kurulumdan sonra ortalama 73 mb, Görsel sürümler ise 82 mb ram harcamaktadır. Çok fazla şey silinmediğini düşünürsek oldukça düşük değerler.
*Birçok optimize ve yapılan ayarlar ile rahat bir Xp ortamı sunar. Güncel ve hızlı bilgisayarlarda da daha fazla performans almanızı sağlar.
*Günceldir, güncellemeler kapalı gelmektedir. İsterseniz açıp update yapabilirsiniz. İleride bir update ile XP görünümü yavaş yavaş eski haline dönebilir belki.(Görsel sürümlerde)
*Multiboot ile 4 sürüm XP tek Cd'dedir. Aslında tüm XP'ler tıpatıp aynı tabanlıdır. Yani çıkarılan bileşenler, ayarlar vs hepsinde aynıdır.
Farkları zaten belli sanırım. Klasik sürüm XP demek, sistem ikonlarının değiştirilmediği anlamına geliyor. Yani Vista ikonları yoktur, standart şekildedir.
*Görsel olanda tüm sistem ikonları Vista benzerleri ile değiştirilmiştir, şık bir görünüm sunar. Direk değişim yapıldığı için sistemi kesinlikle kasmaz. Klasik olan az daha hızlıdır.
*Katılımlı-Katılımsız yazan yerlere tıklayarak kuruluma geçersiniz. Katılımsız'ı kullanarak formattan sonra tam otomatik kurulum sağlarsınız. Bunu kullanın normal kurulumda.
*Katılımlı ise aynı Xp'nin manuel olarak kurulmasıdır. Manuel kurulumda format haricinde 'Windows Onarma' işlemi de yapılabilmektedir. Asıl amaç da budur zaten.
*Katılımlı olanlarda kurulumda bildiğimiz soruları cevaplamanız gereklidir. Tabii Serial/Tarih/Saat Dilimi gibi birkaç temel soruyu sormayacaktır, bu kısımlar otomatiktir.
*Katılımlı kurulumda son aşamada kullanıcı oluşturma kısmı yoktur, administrator hesabı otomatik oluşturulur katılımsız sürümdeki gibi. [OOBE silindiği için]
*Multiboot menüsünde ek araçlar vardır. Direk CD'den çalışırlar. Bunlar daha çok sistem kurtarma, yedekleme vs... işlemleri için büyük önem taşır kullananlar için.
*Kurulum sırasında ve multiboot ekranında reklamlar vardır(blog adı vs..) ancak Xp'ler kurulduktan sonra, sistem içerisinde reklam yoktur, sizi sıkmaz. [Sadece destek bilgisi]
*Sistemi tanıtmaya başlayabilirim sanırım bu ön bilgiden sonra.

:::Multiboot Menüsü :::

CD'yi boot ettiğinizde karşınıza gelecek olan işlevsel menü. İstediğiniz seçeneği fare ile veya klavyeden ilgili tuşa basarak çalıştırabilirsiniz.
Klavyeden tuş ile seçim yapın veya fare ile seçim yaparken kutulara tıklayın, boş alanlara tıklamayın.


MiniXP eXtended: CD'den çalışan MiniXP. İçerisinde birçok araç-program vardır. Özellikle kurtarma işlemlerinde çok kolaylık sağlar.
Partition Magic 8: Hardisk formatlama, bölümleme, bölümlerin büyüklüğünü değiştirme gibi birçok işlemi yapabilirsiniz.
Easy Recovery 6: OnTrack Easy recovery programı dünya üzerindeki en iyi harddisk veri kurtarma programlarından birisidir.
XP Şifre Kırıcı: Logon şifresi unutulan XP/NT işletim sistemlerinin şifresini değiştirebilirsiniz.
Ghost 11: Bildiğimiz Norton Ghost 11 sürümü. Sistem yedekleme/geri yükleme işlemleri için. Genelde Acronis kullanılıyor artık ancak Ghost da bir seçenek.
NTLDR Fix: NTLDR eksik hatası verip açılmayan sistemleri bu araç ile açabilirsiniz. Başka özellikleri de vardır.
Acronis 12: En iyi ve ünlü sistem yedekleme/geri yükleme aracı. 2009 yani 12 sürümü ile sizlerle. Full sürümdür.[Home 2009]
NTFS Access: Ntfs bölümlere dos altından erişilmesini sağlar.
Wipe Cmos Clear: Şifresi unutulan BIOS'ların şifresini silmeye yarar. Kullanmadan önce araştırmak ve dikkatli kullanmak gerekmektedir.
Win ME Bootdisk: Windows Millenium başlangıç disketidir. Windows değidir. Bunu kullanarak birçok işlem yapabilirsiniz, bilenler bilir. Fdisk vs..
Win 98 Bootdisk: Bu da Windows 98 SE sürümünün başlangıç disketidir.

NOT: Bu kadar XP tek CD'ye(699 mb) nasıl sığar demeyin, oluyor. CD boyutu 699 mb'dır ancak içerisindeki dosyaları seçip toplam boyuta bakarsanız 1.43 gb boyutundadır. Çeşitli XP'lerin birçok kaynak dosyalarının aynı olması sayesinde özel ISO formatı sıkıştırması ile bu boyuta inebilmektedir.

Kurulumdan sonra görsel sürüm ve klasik sürüm;
Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Bütün sürümlerin kurulum ekranı şu şekildedir:


WPI ile 25 adet her zaman gerekli program gelmektedir. İstediklerinizi seçip, yüklemeye başla deyin. Otomatik ve full olarak kurulacaktır.
Kurulumdan sonra otomatik gelmektedir. İstediğiniz zaman CD'yi çalıştırarak istediğiniz sisteme sadece program kurulumu yapabilirsiniz.

Gerçek boyutundan [ 1020 x 767 ] 62% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


STARTCD uygulaması ile Windows ortamında CD'yi taktığınızda sizi küçük bir menü karşılar. Burada size yardımcı olacak işlevsel kısayollar ve anlatımlar vardır.

Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


=EKLENENLER=

#Donanım#

Bütün sürümlerde Sata/Raid driverları entegre edilmiştir. Driverpacks'deki eski paket yerine kendi derlediğim güncel Sata/Raid driverlarını entegre ettim. Böylece en güncel SATA harddiskli masaüstü ve laptop sistemlere zahmetsiz XP kurulumu yapabilirsiniz. Intel ich10, amd sb700 gibi güncel çipsetlere de destek verir.
Intel ve Amd'nin yanında Nvidia, Sis, ALi/ULi, Via ve Jmicron desteği vardır. Yaygın olanlar bunlar. Sata sisteminizi olur da tanımazsa bios ayarı ile ide moduna alın kurulumu yapın. Bu biraz da şansınıza bağlıdır Sata diskleri bazı sistemde görmeyebilir bütün driverlar da entegre olamaz sonuçta.


*YAZILIM*
*** Eklenen bu öğeler 4 sürüm XP için de geçerlidir. Klasik sürümde ikon dosyaları değiştirilmemiştir, normaldir. Onun haricinde tüm bileşenler ve entegre edilenler aynıdır.***

#SP3 Sonrası Güncelleme Paketi
SP3 sonrasında çıkan(Kasım 2008'e kadar-Kasım ayı dahil) veya SP3'ten önce çıkmasına rağmen opsiyonel olup SP3 içerisinde olmayan faydalı update'ler dahildir, sistemi daha kararlı hale getirir, SP3'ten bile güncel, güvenli ve sağlam bir sisteminiz olacak bu paketle.

Ve tabiki güncel MP11 ve IE7 de var.

#Internet Explorer 7

Bu bileşen ile oynanmamış, sadece reg ayarları ile ilk çalıştaki can sıkıcı sorular cevaplanıp, default arama motoru ve açılış sayfası Google olarak ayarlanmıştır.


#Windows Media Player 11
Güncel Media Player 11 ile müzik ve video keyfiniz bir kat daha artar.. MP11 ayarları da yapılmıştır. Görsel/saydam temalıdır.


#DirectX 9.0c
Kasım 2008 yani son sürüme güncellenmiştir. Oyun ve multimedyada daha fazla performans için en önemli Microsoft güncellemelerinden biridir.


#Flash Player ActiveX
Internet Explorer için flash içerikli sayfaları görüntüleyebilmeniz için eklenti.


Ek Denetim Masası Eklentileri(Kel's) v9.2.0
25 yeni, küçük denetim masası eklentileri ile bilgisayarınızı kontrol etmek çok daha konforlu, kolay ve ayrıntılı.


YouTube, Megaupload vb birçok siteye yasaksız girebilmeniz için eklenti. Program olarak çalışmaz, hosts'a ekler. Direkt girebilirsiniz.


Bütün Xp'lere az ama öz birkaç tema ekledim. (Klasik Xp sürümünde de bu temalar vardır ama seçili gelmez)
*Çeşitli renk seçenekleri ile Midnight teması.(Yeşil-Pembe-Mavi-Gri) Microsoft Zune temasına benzer, daha renklidir. Temaya göre duvar kağıtları ve fare işaretçileri değişecektir.
*Luna Element 5 teması; Mavi ve Siyah renk seçenekleri ile..
*Essence teması: Gri ağırlıklı bu temayı seçtiğinizde kendine özgü sesleri ve ikonları ile gelecektir.
*Birbirinden şık özenle seçilmiş, çeşitli çözünürlükteki duvar kağıtları.
Not 1:Temalar sistemi kasmaz normal msstyle ve theme dosyalarıdır.
Not 2: Vista görünümlü Görsel XP'lerde klasik XP teması da vardır.
Not 3: Görsel Xp sürümlerinde bütün sistem ikonları da Vista'ya benzerleri ile direk değiştirilmiştir, kasmaz ve hemen hemen hiç kaynak tüketmez. Viso için Altf4 arkadaşımıza teşekkürler.


#Vista Sesleri

Sıkıcı Windows XP sesleri Vista sesleri ile değiştirilmiştir.

#Mavi Vista Boot Ekranı
(***Sadece Görsel sürümlerde***)



#Aero Cursors-Fare işaretçileri.(Renkli&Hareketli)
(Yine ayrıca belirteyim. Klasik sürümlerde de işaretçiler entegrelidir ancak seçili gelmez, isterseniz seçebilirsiniz)
Birçok yeni imleç paketi. Denetim Masası-Fare-İşaretçiler-Düzen altında görebilir ve uygulayabilirsiniz.

#Yazı Tipleri
Bazı program ve temaların ihtiyaç duyduğu yeni Segoe yazı tipleri de eklenmiştir.


#Kopyalama Sepeti
Bütün sürümlerde vardır bu da. Bunun haricinde sağ tık eklentisi koymadım. daha fazlasını isteyen WPI'dan kurabilir diğer sağ tık eklentilerini.
Gelişmiş kopyala-yapıştır aracıdır. Çok farklı yerdeki 2 veya daha fazla klasör/dosyayı sepete atarak, hepsini birden aynı yere yapıştırabilirsiniz, tek tek uğraşmanıza gerek yok! Ayrıca komut satırını bulunduğunuz dizinde açabilme gibi ekstra seçenekleri de var. Çok işinize yarayacak. Örnek:
http://i532.photobucket.com/albums/ee329/baris7seven/KopyalamaSepeti.png

Daha fazla ekran görüntüsü eklenecektir şimdilik ekstra ekran görüntüleri için linklere bakabilirsiniz;
CODE
Açılış:(görsel sürümde)
http://img384.imageshack.us/img384/7489/bitiyorry8.png
Genel:(Görsel sürümde)
http://img341.imageshack.us/img341/3633/genelqp5.png
Kapanış:(Görsel sürümde)
http://img61.imageshack.us/img61/8229/kapansi3.png
Bilgisayarı kapat:(Görsel sürümde)
http://img211.imageshack.us/img211/2899/kapatthy1.png
Ekran Koruyucu:(Görsel sürümde)
http://img341.imageshack.us/img341/41/screensavergp2.png
Temalar:(Görselde.Klasik sürümde de bu temalar vardır. temaların olduğu bu menü normal XP gibidir tabiki Klasikte)
http://img61.imageshack.us/img61/6299/temalarwr9.png




Farklı sitelerdeki bütün partlar birbiri ile uyumludur. İstediğiniz partı istediğiniz siteden karışık çekebilirsiniz.
CODE
http://rapidshare.com/files/170979625/PXP_LiteV3_AIO.part1.rar
http://rapidshare.com/files/170993073/PXP_LiteV3_AIO.part2.rar
http://rapidshare.com/files/171004273/PXP_LiteV3_AIO.part3.rar
http://rapidshare.com/files/171014052/PXP_LiteV3_AIO.part4.rar
http://rapidshare.com/files/171023778/PXP_LiteV3_AIO.part5.rar
http://rapidshare.com/files/171032877/PXP_LiteV3_AIO.part6.rar
http://rapidshare.com/files/171042912/PXP_LiteV3_AIO.part7.rar


Mediafire sitesinden uyumlu linkler. Upload için askimsin2006'ya teşekkürler!
CODE
http://www.mediafire.com/file/jxytt3znjfn/pxp_litev3_aio.part1.rar
http://www.mediafire.com/file/hzndmtjo0zm/pxp_litev3_aio.part2.rar
http://www.mediafire.com/file/mmz2myfoyyi/pxp_litev3_aio.part3.rar
http://www.mediafire.com/file/jggj2nqnm3m/pxp_litev3_aio.part4.rar
http://www.mediafire.com/file/jjyymzmzaem/pxp_litev3_aio.part5.rar
http://www.mediafire.com/file/ezfjm0mjneq/pxp_litev3_aio.part6.rar
http://www.mediafire.com/file/jimokymk2ni/pxp_litev3_aio.part7.rar


Yeni alternatif linkler! Uyumludur. Upload için Emin_gs05 arkdaşımıza herkes adına teşekkür ederim.

CODE
http://www.4shared.com/file/75701657/4b20ee42/PXP_LiteV3_AIOpart1.html
http://www.4shared.com/file/75773731/edf2925d/PXP_LiteV3_AIOpart2.html
http://www.4shared.com/file/75777944/57254a48/PXP_LiteV3_AIOpart3.html
http://www.4shared.com/file/75781738/bc7775a3/PXP_LiteV3_AIOpart4.html
http://www.4shared.com/file/75785981/a3a3ae91/PXP_LiteV3_AIOpart5.html
http://www.4shared.com/file/75789807/c90d5423/PXP_LiteV3_AIOpart6.html
http://www.4shared.com/file/75792997/f36c2bec/PXP_LiteV3_AIOpart7.html




7 part. Premium Upload, silnmez. Toplam 663 mb. indireceksiniz. Rar'dan 700 mb'lık PXP_AIO adında bir klasör çıkacaktır. Bu klasör içerisinde yazdıracağınız cd imajı, nasıl cd yazdırılacağına dair anlatım(txt) dosyası ve yazdırmak için direk çalışan IsoBurner vardır. Artık nasıl Cd imajı yazdıracağız gibi sorular gelmez umarım. Ve artık hazır, bilgisayarınızı Cd'den başlatarak(Boot ederek) kurabilirsiniz istediğiniz sürümü. Windows ortamında CD'yi taktığınızda Autorun ile STARTCD uygulaması çalışır. Size çeşitli bilgiler veren ve kısayolları ile yardımcı olan ufak bir araçtır.

İndirdiği dosyalara doğruluk kontrolü yapmak isteyenler için MD5 değerleri;
CODE
Part 1: A3DA6B44E19FB4343C8989BA8E9C8A13
Part 2: AB5D93FC5A7BC4B4A9A25820D62BD74C
Part 3: B8B3300485CBD77524F2FFAD998AE0DA
Part 4: 1BE7BA5EA6F8423D2AB6807EBDFA8EC6
Part 5: BAA49ED0F9245989F0C9D78BADFA29BC
Part 6: 465EBAD19534B44E142E4318BC0F9A77
Part 7: ADB9DC11A04A9E35BCE92A1271E68998


Yardımları ve desteği ve örnek çalışmaları için Morning'e,
İkonlar için editlenmiş sistem dosyaları için(Viso) Altf4'e.
Dx9 Kasım 2008 güncellemesi eklentisi için Xforce'a,
Sp3 sonrası hotfixleri paket haline getiren MrNxDmX'e,
Ve adını unuttuğum, çalışmalarından faydalandığım tüm yerli ve yabancı arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu paylaşımın sağlığı açısından yeniden upload etmek, değiştirmek vs yasaktır. Alternatif linkler zaman buldukça tarafımdan eklenecektir. Başka sitelere upload edip yardımcı olmak isteyenler önce bana ulaşsın. Ölü linkler olmasın ortalıkta. Paylaşmak isteyen arkadaşlar da buna uyarak, buradaki sunum bilgilerini kullanarak istediği yerde payaşabilir. Güncel bilgiler ve linkler için Tnctr forumları ve blog adresim takip edilebilir. Emeğe saygı gösterelim ve Warez'in de kuralları olduğunu unutmayalım. Herşey sağlıklı bir paylaşım ortamı içindir.

45 yorum:

kement dedi ki...

rapid part iki sorun kardes bir bakabilirmisin

Adsız dedi ki...

görev yöneticisinin grafiği dikkatimi çekti bilgisayar çift işlemcili ama görev yöneticisinin grafiği tek parça, işlemci sayısı kadar parçalar olması gerekiyor yoksa sistemin çift işlemci desteği yok mu?

Baris dedi ki...

Sanal makinede aldım görüntüyü o yüzden. Yoksa 2 adet olur normalde tabiki.

Adsız dedi ki...

Bu sürümde Tüm Driver ler mavcutmu ekran kartı ses kartı vs. gibi ? yada diger sürümlerde
Perfect Xp sp3 plus v.2 de sanırım mevcut degil şuan o kurulu pc de
Hangi sürümünüzde driverler mevcut?

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık diyorum :)

Adsız dedi ki...

eline saglik harika yapmıssn sagol hocam ama su driver isinde çok sıkıntı cekiyorum bende v2 var hic driver yüklü degil o sürümünde bunda varmı driverler... artı driverleri otomatik tanımıyor tüm dosyaları falan tek tek ben bulup yüklüyorum yani yeni donanım bulmuyor otomatik olarak bunun sorunu cözüle bilirmi bu sürümündede bu sorun varmı... cevaplarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Baris dedi ki...

Xp sanki driverları yüklüyor mu ki bu sürüm yüklesin. Üstelik 'lite' bir çalışma. Driver olsa sunuma yazardım değil mi. Yok, her zaman olduğu gibi kendiniz kuruyorsunuz bunda garipsenecek ne var ki.. Full driverlı çalışmalarım da vardır indirebilirsiniz. Misal AIO V1.1 çalışmamı indirebilirsiniz. Driver entegreli sürüm kullanmak daha işimize gelse de sürekli kurulum yapanlar için idealdir zamandan kazandırır. Ev kullanıcısının kendi driverlarını güncel olarak elle kurması daha iyidir. Full driver entegreli kullanmak %90-95 başarı sağlasa da bazı donanımlarda dezavantajı olabilir tabi avantajı daha fazladır duruma göre. Sık kurulum yapanların iyi bildiği bir durumdur.
Diğer çalışmalarıma baksanız ve sunumları okusanız daha iyi anlayacaksınız ben yazmaya hazırlamaya üşenmiyorum da..

Adsız dedi ki...

Perfect Xp sp3 plus v.2 var şuan benim kafede çok beğendiğim bi xp ama tek sorun bazı bilgisayarlarda çalışma gurubunu göster dediğimde çalışmıyo yani ağda bi sorun var bu xpde şuankinde yoktur inşallah öle bi yinede emeğin için teşekkürler

Adsız dedi ki...

Hocam çalışmalarını uzun zamandır takip ediyorum.Öncelikle böyle bir blog oluşturup her zaman elimizin altında olmasını sağladığın için teşekkürler.Bütün çalışmalarını arşivime alıyorum.Ayrıca bir teşekkür de çalışmalarının arkasında durup herkese her seviyede usanmadın cevap verdiğin ve alçakgönüllü olduğun için.Bravo,başarılı çalışmalarının devamını beklerim.Bu arada torrent trackerlara da çalışmalarını yollarsan malum indirme konusunda daha kolaylık olur.Tekrar teşekkürler...Saygılarımla (silversoldier1)

Adsız dedi ki...

merhaba başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutlarım, benim öğrenmek istediğim bu iso dosyalarını usb den boot etme şansımız var mıdır?

Unknown dedi ki...

Ben arkadaşa V2 Yükledim MAvi Ekran HAtısı Verior Hep İlk KUrdumuzda Pc si GÜseldi AMa sonradan felç Bunun Sebebi Ne Öğrene Bilirmiyim HArdiskte vea RAmdami Bİ ProbLem VAr ???

Baris dedi ki...

***Ağda sorun yaşayanlar aslında sorun değil sp3 ile ağ yapılandırması değişti her Pc'de yetki vermeniz gerek iyi bilen birine danışın anlarsınız.. Ağda bir sorun yoktur zaten ağ ile alakalı bir bileşenle veya ayar ile oynamadım bu sürümde. Tek oynadığım Litev2 idi o da sağlıklı birçok konuda. Onun dışında sürümlerde zaten ağ gibi önemli şeylere dokunmam.

***CD çalışmalarımı torrent sitelerine de koyabilirsiniz ben uğraşamıyorum zaten.. Artık DVD sürümler HARİÇ, istediğiniz sürümü istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz. Evdeki adsl 1024 değil 256 hızında zaten benim buradaki hatlar çok kötü, taşınmaz olaydım buraya:/ Çözmeye çalışıyoruz..

*** Iso'lar usbden direkt çalışmaz öyle bir yol yoktur.. Ancak tek tek bazı Xp'leri flash diskten kurabilirsiniz ancak yapımı farklıdır cd gibi olmaz.. Çoklu Xp içeren cdler de ysb den olmuyor anadizinde birden fazla xp ancak cd/dvd ortamında mümkün oluyor..

Adsız dedi ki...

sağolasın barış kardeş emeğine sağlık çalışmalarının devamını bekliyoruz

Adsız dedi ki...

kardeş öncelikle çalışmalarından dolayı seni tebrik ediyorum... bir sorum olucak... tek cd lik xp paketlerin birden fazla...unlar içinden enyisi dediğin,tavsiye ettiğin hangi... birde aralarındaki farkı birazcık anlatırmısın...

Baris dedi ki...

Hepsi birbirinden farklıdır. İyisi kötüsü diye bişey diyemem ihtiyaca göre.. 2009 Cd edition, Lite V3 ve AIO v1.1 en güncel 3 çalışmam olarak önerdiğim sistemlerdir. Daha eski sürümleri kullanmasanız daha iyi tabi herkesin kendi tercihi. Cd sürümlerde farklı farklı şeyler denemekteyim, iyi de sonuçlar aldım. Ancak bir de 'standart' ancak zengin bir sürüm olsun herkes sade bir format cdsi olarak kullansın diye bu ay sonuna doğru hazır olacağını tahmin ettiğim çalışmam 'Perfect Xp Sp3+ Format Edition' çalışmam gelecektir bir aksilik olmazsa.
Sağlıcakla.

turgut dedi ki...

barıs kardes 3 tane secenek var hangısı daha ıyı olanı.
1:Perfect Xp Sp3+ AIO CD EDITION V1.1 mi?
2:Perfect Xp Sp3+ 2009 CD EDITION
3:Perfect Xp Sp3+ Plus V2 Edition

hangısı daha ıyı hangısını önerırsınız?

Adsız dedi ki...

StartCD uygulamasını hangi program ile yaptınız?

Unknown dedi ki...

tek kelimeyle süpersin hocam. emeğine sağlık

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle süpersin hocam ellerine sağlık

cambaz dedi ki...

süpersin artık format paarsı vermiyom :d

muharremerd dedi ki...

http://linkbee.com/PXP-LiteV3-AIO

arkadaşlar tek link yaptım isteyen indiren olursa

buda nasıl indireceğinizi gösteren sunum dosyası

http://linkbee.com/vipfile_4shared

scienix dedi ki...

bunu sadece görsel xp olarak nasıl ayarlayabiliriz yani cd de sadce görsel xp olacak şekilde ve bazı program ekleme ve çıkarması yapıcam bide ben bunu yülediğimde cdrw gözüküyor dvd cd lerini görmüyor bunu nasıl halledebiliriz...

Adsız dedi ki...

yav bu şey çok iyide internet e giremiyorum ve media player açtım ses yok vidio var lütfen yardım

AnılSahiN dedi ki...

Adsl Usb modemimi kurdum fakat çevirmeli bağlantı oluşturmadı kendim girip ağ bağlantılarımdan olunşturmayı denedim çevirmeli bağlantı aktif değil sadece geniş bağlantı kur aktif acill yardım

Adsız dedi ki...

bende seni adam sandım msj gönderdım hata bızdekı seni dıkkate aldık ÇOK BİLMİŞ

Adsız dedi ki...

Vista yüklü laptop a yükledim bunu. Ancak d de sanki ikinci bir işletim sistemi varmış gibi dosyalar çıktı. Yedeğini aldığım klasörler de kayboldu ortadan :)

bu sorunu yaşayan varmı aranızda..

Baris dedi ki...

Defalarca burayı takip etmediğimi, Tnctr.com forumlarından veya burada yazan E-mail adresime e-mail atarak ulaşabileceğinizi söyledim. Tamamen kullanıcı hatasından kaynaklanan şeyleri gelip burada yazarsanız cevap yazamam. (Yine de yardımcı olmaya çalışıyorum herkesin sorununa.)
Burada hakaret eden arkadaş bir mail atma zahmetine katlansaydı cevap alabilirdi. Çok bilmişmiş, güldürme. Kişiliğin ortaya çıkmış, yorum yok.

Sağlıcakla.

Sivaslı dedi ki...

Merhaba barış kardeşim.
Öncelikle çalışmalarından dolayı bir teşekkürü borç bilirim.Download'a açık bütün çalışmalarını indirdim ve neredeyse hepsini kurdum sorunsuz çalışıyor. Format atarken en çok dert yandığım şey formattan çok driverlerin yüklenmesinin zaman almasıydı. Sen bunu bir cd de otomatik olarak bizlere sunmuşsun. Ellerin dert görmesin...

Sağlıcakla.

mevlüt yapak dedi ki...

barış kardeş sen kımseyı kafana takma yorumları okuyorum da gerekli gereksiz yorumlar var ama ben kendi adıma şahsen sana cok ama cok teşekkür ediyorum çalısmalarından dolayı yaptıgın calısmalarıda herkese tavsıye edıyorum çünkü gerçekten calısmalar süper ve inanılmaz tekrar ellerine saglık iyiki varsın barış ....

Unknown dedi ki...

Çok teşekkürler...

vizyon55 dedi ki...

kardeş harika hazırlamışsın yüreğine sağlık 6 dakikada kurup hem hızlı hem performanslı hemde stablite çalışan bir sistem . görseli dahada güzel sistem kurdğum kişiler çok memmun TABİKİ BENDE MEMMUN

Adsız dedi ki...

öncellikle bu muthiş calışmalarından dolayı barış abı senı tvrk edrım ve devamının gelemsını temin ederim.önceden sitenden yüklediyim calısmalarında ses driverleri veya görüntü driverlerini yüklemiyordu ben sanırım yanlıs yukleme yapıyorum ama bır calısmanda sunu fark ettım drıver bulma programı artık sorun cekmıyorum cok saol bu program sayesınde dertden kurtuldum Driver Genius Professional Edition ALLAH razı ıolsun bu programlarını bızımle paylasdıgın ıcın hayırlı calısmalar.

Adsız dedi ki...

haliç university computer eng. grup olarak bir çalışma peşindeyiz ilgilenırsen ekle cll-o@hotmail.com

Adsız dedi ki...

barış kardeş uğraşmış vegüzel bir ürün koymuş ortaya bazı burnu büyükler kendini bişi sanmadan önce kendilerini barışla kıyaslayıp hareket etsinler ha bide iki şey öğrensinler ne olursa olsun 1 emeğe saygı 2 kaliteye teşekkür çalışmaların güzel takipçisiyiz devamının gelmesi dileğiyle

Adsız dedi ki...

emeğinize ve paylaşımınıza teşekkürler, baron66

Adsız dedi ki...

Vallaha 1 ay önce tanıştım Perfect XP ile, gayet memnunum. Çalışmalarından dolayı barış kardeşime teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum... Başarılı çalışmaların için Allah sana kolaylık versin...

Adsız dedi ki...

viris var bunda indirdim ama virüslü çıktı? wpı deki bazı programlarda virüs va temizlemenin bi yolu varm? virüs yüzünden bu çalışmayı kaybetmek istemiyorum çok güzel bir çalışma olmuş.tşk

Adsız dedi ki...

öncelıkle tesekkurler
bot edıyorum ama cd den baslamıyor format yapamıyorum cd de rar seklınde dosya yanlıslıkmı yaptım acaba

Adsız dedi ki...

Dosyalar cd de rar seklınde bot edıyorum fakat format baslamıyor eskı xp acılıyor yanlıs bıseymı yaptım acaba

bilkolik dedi ki...

Rapidshare ve 4shared linkleri ölmüş

ve de mediafire linklerinden dosya indirilmiyor hata var !!!

Linkleri yenilermisiniz...

Adsız dedi ki...

dostum rar partları yenileyebilirmisin? 1.part eksik kaldı bitek....

Adsız dedi ki...

dosyaları rar şeklinde cd ye yazmiycaksın arkadaşım... dosyaları açıp içindeki iso kalıp dosyasını yazacaksın... ondan format atmıyordur...

Adsız dedi ki...

Brinci part ta bi sorun var, arkadaşlar ilgilenirmisiniz lütfen, hepsini indirdim birinci part kaldı... lütfenn

Adsız dedi ki...

partlarda sorun var galiba yardımcı olursanız sevinirim

Adsız dedi ki...

consolidate debt Calculator A sensible way to focus on one payment
for ease of debt management plan. Here are a few no-cost alternatives to help
mortgage holders with loan modification. A debt consolidation loan.


Feel free to surf to my web-site homepage