4 Şubat 2009 Çarşamba

Perfect XP SP3+ AIO CD Edition V1.1-CD Yenilendi!(6 çeşit XP 1 CD'de!)

Perfect Xp Sp3+ AIO CD EDITION V1.1


Multiboot menüsü. İstediğiniz XP'yi fare ile tıklayarak veya klavyeden ilgili sayıya basarak kuruluma geçebilirsiniz.


=ÖN BİLGİ=
Uzun süredir üzerinde çalıştığım hepsi bir arada CD versiyonunu sizlere sunmaktan mutluluk duyarım.. (v.1.1 versiyona güncellendi!) CD içerisindeki bütün XP'ler orijinal Windows XP SP3 Professional kullanılarak oluşturulmuştur. SP3 sonrası güncelleştirmeler entegrelidir.(Kasım 2008 dahil) Hepsi aktivasyon istemez ve update edilebilir tam sürümdür.(Şirket sürüm Xp Sp3 ve Serial sayesinde, crack ile değil-ve her zamanki gibi tertemiz bir çalışmadır, belki de doğal olarak güvenemeyenler istediği kadar taratabilir..) Anlaşılacağı gibi temel olarak 2 sürüm XP oluşturulup bunlar çeşitlendirilmiştir. Temelde Vista görünümlü(soldakiler) ve Normal görünümlü(sağdakiler) XP olmak üzere 2'ye ayrılır. Her 2 versiyonun da Full driverlısı-Driversızı, temalı/temasızı, katılımsız(otomatik)-katılımlı(manuel) kurulum seçenekleri vardır. Katılımlı-Katılımsız şeklinde ayrılanlar driversız sürümlerdir. Full Driverlı sürümler sadece katılımsız(otomatik) kurulum versiyonlardır. Temelde görünüm olarak 2'ye ayrılan XP'lerin temel bileşenleri aynıdır, hepsine aynı ayarlar ve bileşenler uygulanmıştır. Bütün XP tabanları ve ayarları aynıdır yani. Görünüm/Driver/Kurulum şekli olarak birbirinden ayrılırlar. Bileşenleri silerken ve ayar yaparken ortalama bir ayar tutturmaya çalıştım. Bütün sürümler hafifletilmiş (bileşen silinerek vs..) ve aşırı fazla reg ayarı girmeden birçok ayarları yapılmıştır, tam manasıyla Lite bir sürüm değildir tam ortasıdır.. Servislerle ve önemli bileşenlerle pek oynanmadığı için orijinal özellikler olduğu gibi korunmaya çalışıldı. Böylece hem hızlı çalışan (testlerimde hızlı ve sorunsuz idi hemen her fonksiyon) hem fazla Lite olmadığı için daha sorunsuz çalışan sürümler oldu. Bu arada driversız sürümlerde de Sata/Raid desteği eklenmiştir. Reklamlı olmasına gelirsek, bu bir zorunluluk... Kurulum ekranında ve Boot ekranında reklamlar vardır ancak kurulum bittikten sonra XP içerisinde göze batan bir entegre reklam yoktur. Destek bilgisinde sistemi tanıtan bir yazı ve blog adresi vardır sadece. (System32/Oeminfo.ini dosyasını silerek kurtulabilirsiniz isterseniz, hatıra olarak da kalabilir)

Hangi XP hangi özellikte açıkça belli oluyor sanırım. Tablo olarak ifade etmek gerekirse şu şekilde;
Gerçek boyutundan [ 779 x 370 ] 82% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Yeni! CD'yi Windows ortamında taktığınızda sizi Autorun ile bir menü karşılar burada işlevsel kısayol ve anlatımlar vardır. Şu şekilde;


NOT: Bu kadar XP tek CD'ye(700 mb) nasıl sığar demeyin, oluyor. CD boyutu 701 mb'dır ancak içerisindeki dosyaları seçip toplam boyuta bakarsanız 2,3 gb boyutundadır. Çeşitli XP'lerin birçok kaynak dosyalarının aynı olması sayesinde özel ISO formatı sıkıştırması ile bu boyuta inebilmektedir.

1-2-3 Nolu Vista görünümlü Görsel Xp'lerin ve 4-5-6 klasik görünümlü XP'lerin kurulumdan sonraki ekran görüntüleri:
Görsel Sürümler:
Gerçek boyutundan [ 799 x 599 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Klasik Sürümler:
Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Full Driverlı olan 2 sürümün, driver paketlerinin çıkarıldığı ekranın görüntüsü;


Ve bütün sürümlerin kurulum ekranı şu şekildedir:



=EKLENENLER=

#Donanım#

Driverlı ve Driversız 6 sürümde de Sata/Raid driverları entegre edilmiştir. Driverpacks'deki eski paket yerine kendi derlediğim güncel Sata/Raid driverlarını entegre ettim. Böylece en güncel SATA harddiskli masaüstü ve laptop sistemlere zahmetsiz XP kurulumu yapabilirsiniz. Intel ich10, amd sb700 gibi güncel çipsetlere de destek verir.
Intel ve Amd'nin yanında Nvidia, Sis, ALi/ULi, Via ve Jmicron desteği vardır. Yaygın olanlar bunlar. Sata sisteminizi olur da tanımazsa bios ayarı ile ide moduna alın kurulumu yapın. Bu biraz da şansınıza bağlıdır Sata diskleri bazı sistemde görmeyebilir bütün driverlar da entegre olamaz sonuçta.

Ve tabi buna ek olarak Full Driverlı olan 2 sürümde ekstra tüm donanım driverları(eksiksiz bütün driverpack'ler) güncel olarak entegredir:
(Driverlı versiyonlarda pc/laptop farketmeksizin olduğunca tüm driverlar kurulum sırasında otomatik tanınıp kurulur)


#ANAKART(CHIPSET)#
* ATI* ASUS (the 'Overclocking engine')* ALi/ULi* AMD* Fujitsu (ACPI controllers)* Intel* SiS* nVidia* SMC (onboard IRDA)* VIA üreticilerine ait hemen hemen her sürücü vardır.


#EKRAN KARTLARI#
Piyasadaki birçok yaygın üreticiye ait ekran kartı driverlarını içerir.(Ekim 2008 güncel sürücüler) Onboard olsun veya harici olsun ekran kartlarını tanır. DriverPack Graphics A, B ve C paketleri eklenmiştir. Ekran kartı konusunda sıkıntı yaşamazsınız hemen hemen tüm masaüstü ve laptop Vga driverlarını içerir. Profesyonal ekran kartları yanında, eski grafik kartları için de sürücüler vardır.



#ETHERNET/LAN#
Ethernet driverları da eklenmiştir. En önemli bileşen olan ağ kartı driver entegresi ile formattan sonra internet için hazır hale gelirsiniz.


#WLAN(WIRELESS)#
Piyasadaki neredeyse tüm wireless kartlarını(253 model) tanır. Laptop olsun, masaüstü olsun Wireless denetleyicilerin hemen hepsini tanır.


#SES KARTLARI#
DriverPack Sound A ve B paketleri ile piyasadaki onboard ve harici birçok ses kartını tanır.



*YAZILIM*
*** Eklenen bu öğeler tüm 6 sürüm XP için de geçerlidir. Farklılık olanları belirteceğim aşağıda.***

#SP3 Sonrası Güncelleme Paketi
SP3 sonrasında çıkan(Kasım 2008'e kadar-Kasım ayı dahil) veya SP3'ten önce çıkmasına rağmen opsiyonel olup SP3 içerisinde olmayan faydalı update'ler dahildir, sistemi daha kararlı hale getirir, SP3'ten bile güncel, güvenli ve sağlam bir sisteminiz olacak bu paketle.

Ve tabiki güncel MP11 ve IE7 de var.

#Internet Explorer 7

Bu bileşen ile oynanmamış, sadece reg ayarları ile ilk çalıştaki can sıkıcı sorular cevaplanıp, default arama motoru ve açılış sayfası Google olarak ayarlanmıştır.


#Windows Media Player 11
Güncel Media Player 11 ile müzik ve video keyfiniz bir kat daha artar.. MP11 ayarları da yapılmıştır.


#DirectX 9.0c
Kasım 2008 yani son sürüme güncellenmiştir. Oyun ve multimedyada daha fazla performans için en önemli Microsoft güncellemelerinden biridir.


#Flash Player ActiveX
Internet Explorer için flash içerikli sayfaları görüntüleyebilmeniz için eklenti.



#WinRar 3.80 TR
Son sürüm Winrar Türkçe.


Ek Denetim Masası Eklentileri(Kel's) v9.1.0
25 yeni, küçük denetim masası eklentileri ile bilgisayarınızı kontrol etmek çok daha konforlu, kolay ve ayrıntılı.
Resimde nelerin yeni eklendiğini görebilirsiniz:
Gerçek boyutundan [ 960 x 707 ] 66% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız



YouTube, Megaupload vb birçok siteye yasaksız girebilmeniz için eklenti. Program olarak çalışmaz, hosts'a ekler. Direkt girebilirsiniz.


Bütün Xp'lere az ama öz birkaç tema ekledim. (Temasız-Klasik Xp sürümünde de bu temalar vardır ama seçili gelmez)
*Çeşitli renk seçenekleri ile Midnight teması.(Yeşil-Pembe-Mavi-Gri) Microsoft Zune temasına benzer, daha renklidir. Temaya göre duvar kağıtları ve fare işaretçileri değişecektir.
*Luna Element 5 teması; Mavi ve Siyah renk seçenekleri ile..
*Birbirinden şık özenle seçilmiş, çeşitli çözünürlükteki duvar kağıtları.
Not 1:Temalar sistemi kasmaz normal msstyle ve theme dosyalarıdır.
Not 2: Vista görünümlü XP'lerde klasik XP teması yoktur. Ancak Masaüstündeki Perfect XP klasöründe isteyenler için Normal XP teması dosyası da konulmuştur.
Not 3: Görsel Xp sürümlerinde(1-2-3) bütün sistem ikonları da Vista'ya benzerleri ile direk değiştirilmiştir,kasmaz. Viso için Altf4 arkadaşımıza teşekkürler.


#Vista Sesleri

Sıkıcı Windows XP sesleri Vista sesleri ile değiştirilmiştir.

#Mavi Vista Boot Ekranı
(Tabiki sadece Görsel sürümlerde)



#Fare işaretçileri.(Renkli&Hareketli)
(Yine ayrıca belirteyim. Klasik sürümlerde de BlackSpins işaretçiler entegrelidir ancak seçili gelmez, isterseniz seçebilirsiniz)
Birçok yeni imleç paketi. Denetim Masası-Fare-İşaretçiler-Düzen altında görebilir ve uygulayabilirsiniz.

#Yazı Tipleri
Bazı program ve temaların ihtiyaç duyduğu yeni Segoe yazı tipleri de eklenmiştir.


# Geliştirilmiş Sağ Tık Eklentileri
Not: Sadece görsel sürümlerde bu özellik vardır. Sadelik açısından Klasik XP sürümlerine koymadım bunu.
İçindekiler :
Resmi Yeniden Boyutladırma
Ayrıntılı Resim bilgisi görüntüleme ve resim önizlemesi
Dosya uzantılarını Göster/Gösterme
Dosya Uzantısı değiştirme özelliği
Gizli Dosyaları Göster/Gösterme
*Windows kullanımını çok daha kolaylaştırmaktadır sağ tıkta yerine göre birçok ek seçenek çıkar.


#Kopyalama Sepeti
NOT: Sadece Görsel Sürüm XP'lerde vardır. Klasik görünümlü sürüme sadelik açısından koymadım.
Gelişmiş kopyala-yapıştır aracı. Çok farklı yerdeki 2 veya daha fazla klasör/dosyayı sepete atarak, hepsini birden aynı yere yapıştırabilirsiniz, tek tek uğraşmanıza gerek yok! Ayrıca komut satırını bulunduğunuz dizinde açabilme gibi ekstra seçenekleri de var. Çok işinize yarayacak. Örnek:
http://i532.photobucket.com/albums/ee329/baris7seven/KopyalamaSepeti.png


NOT: Sadece görsel sürüm XP'lerde vardır. Klasik sürüme koymadım tabiki.
#Vista Harddisk Doluluk Göstericisi

Harddisk vb. ikonlarınız Vista'daki gibi doluluk oranlarını da gösterir:




*İndirme Linkleri*

Farklı sitelerdeki bütün partlar birbiri ile uyumludur. İstediğiniz partı istediğiniz siteden karışık çekebilirsiniz. V1.1 versiyon linkleridir. Eski çalışmayı indirenler bir daha indirmeliler 4 nolu Xp ve multiboot vs tamamen güncellendi.
CODE
http://rapidshare.com/files/171921262/PXP_AIO_v1.1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/171921258/PXP_AIO_v1.1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/171947888/PXP_AIO_v1.1.part3.rar
http://rapidshare.com/files/171947952/PXP_AIO_v1.1.part4.rar
http://rapidshare.com/files/171970370/PXP_AIO_v1.1.part5.rar
http://rapidshare.com/files/171970536/PXP_AIO_v1.1.part6.rar
http://rapidshare.com/files/172015351/PXP_AIO_v1.1.part7.rar


7 part. Premium Upload, silinmez. Toplam 669 mb. indireceksiniz. Rar'dan 701 mb'lık PXP_AIO_v1.1 adında bir klasör çıkacaktır. Bu klasör içerisinde yazdıracağınız cd imajı, nasıl cd yazdırılacağına dair anlatım(txt) dosyası ve yazdırmak için direk çalışan IsoBurner vardır. Artık nasıl Cd imajı yazdıracağız gibi sorular gelmez umarım. Ve artık hazır, bilgisayarınızı Cd'den başlatarak(Boot ederek) kurabilirsiniz istediğiniz sürümü.

İndirdiği dosyalara doğruluk kontrolü yapmak isteyenler için MD5 değerleri;(v.1.1 için güncellendi)
CODE
Part 1: BB22F21E129D01072A3526D837C5B6D2
Part 2: D0E894533A3181299AC9DB7B28599FDB
Part 3: 7A053C4554B1EFE69A9F5D507C11F86A
Part 4: 581052DCCAAF9D5D19D325AE2246776C
Part 5: D83E99C2AFF9ADF78E1AB09BF203F652
Part 6: 864B825E334D9D0F0E5E1369D287136F
Part 7: 4703B31F24A28A89EBCC12FF91555C18


Göze fazla gibi görünse de çok fazla bileşen silinmedi. Birçok ihtiyaca cevap verip eksiksiz çalışacaktır birkaç spesifik ihtiyaç haricinde. Çok Lite bir sürüm olması gözetilmedi zaten. Servisler(update kapalı, açabilirsiniz) ve Ağ standart...Göze batan silinenlerden; Movie Maker, ISS, Dil destekleri, Internet Oyunları.. Önceki sürümlerde göze batan eksikliği hissedilen bileşenleri bu sürümde silmedim.
Silinen bileşenler:
CODE

FrontPage Uzantıları
Iletişim Araçları
Internet Information Servisi (IIS)
MSN Explorer
Netmeeting
P2P [Peer-to-Peer]
Web Klasörleri
Windows Anında Mesajlaşma [Messenger]
;# Çoklu Ortam #
Eski CDPlayer ve Ses Kaydedicisi
Movie Maker
Ortam Merkezi [Media Center]
Örnek Müzikler
Resimler ve Arkaplanlar
Ses Tanıma Desteği
Tablet PC
;# Diller #
TR haricindeki tüm dil destekleri.
Klavyeler silinmedi duruyor.
;# Donanım Desteği #
Brother Aygıtları
Iomega Zip Sürücüsü
;# Işletim Sistemi Seçenekleri #
.NET Framework
Arama Asistanı
Blaster/Nachi Silme Aracı
Dosya ve Ayar Aktarım Sihirbazı
DR Watson
El ile Kurulum ve Yükseltme
Güvenlik Merkezi
(Güncelleme ve Güvenlik duvarı duruyor)
Tur
Yardım ve Destek
Zip Klasörleri
;# Servisler #
Beep Sürücüsü
Faks Servisleri
Hata Raporu
IMAPI CD-Yazma COM Servisi
Indeksleme Servisi
Messenger
QoS RSVP
Servis Kalitesi (QoS)
Uzaktan Kayıt Defteri Kontrolü
;# Sürücüler #
(eski sürücülere ihtiyacımız yok)
Görüntü Adaptörleri
IBM PS/2 TrackPoint
IBM Thinkpad
ISDN
Kameralar ve Kayıt Cihazları
Modemler
Ses Kontrolleri
Sony Jog Dial
Tarayıcılar
Taşınabilir Ses
Teyp Sürücüleri
Toshiba DVD çözümleme kartı
Wireless Ethernet (WLAN)
Yazıcılar
;# Uygulamalar #
Internet Oyunları
Pinball
;# Klasörler #
DOCS
SUPPORT
VALUEADD


Yardımları ve desteği için Morning'e,
İkonlar için editlenmiş sistem dosyaları için(Viso) Altf4'e.
Dx9 Kasım 2008 güncellemesi eklentisi için Xforce'a,
Sp3 sonrası hotfixleri paket haline getiren MrNxDmX'e,
Ve adını unuttuğum, çalışmalarından faydalandığım tüm yerli ve yabancı arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu paylaşımın sağlığı açısından yeniden upload etmek, değiştirmek vs yasaktır. Alternatif linkler zaman buldukça tarafımdan eklenecektir. Alternatif link ekleyip yardımcı olmak isteyen olursa özelden ulaşsın linkler bilgm ve kontrolum dahilinde olsun. Ölü linkler ortalıkta gezmesin. Paylaşmak isteyen arkadaşlar da buna uyarak, buradaki sunum bilgilerini kullanarak istediği yerde payaşabilir. Güncel bilgiler ve linkler için Tnctr forumları ve blog adresim takip edilebilir. Emeğe saygı gösterelim. Herşey sağlıklı bir paylaşım ortamı içndir.
. İyi forumlar ve formatlar dilerim.

62 yorum:

Adsız dedi ki...

müthiş bir çalışma olmuş ful sürücülü olması çok güzel dikkat
fakat keşke movie makeri silmesew idin lazıl olan bir bileşen basit islerimizi ondan yapıyoruz

Adsız dedi ki...

resimleri keşke imageshakeus"a yüklese idin

Adsız dedi ki...

Harikasın arkadaşım,gerçekten helal olsun
çok güzel bir çalışmaa ayakta alkışlıyorum.Saygılarımla

Killa_ dedi ki...

hayırlı akşamlar.
öncelikle yapmış oldugun çalışmadan dolayı çok teşekür ederim.
sistemi kurdum yanlız bi sorunla karşılaştım cvp verirsen çok sevinirim
sorunum farklı hesaplar kullanamıyorum, yani 2 hesap oluşturdum kendi hesabımıda şifreledim pc ilk açtıgımda farklı hesapları açma menüsü gelmiyor direk benim hesaba giriş yapıyor şifrelemiş oldugum halde, ancak diyer hesaplara şu şekilde ulaşa biliyorum başlattan kullanıcı degiştir dedigimde ulaşa biliyorum. bu sorunu nasıl çöze bilirim cvp verirsen sevinirim saygılarımla..

Adsız dedi ki...

ÇALIŞTIRA "USER ACCOUNTS 2"
Yazıp enter tiki kaldır tmm dır

Adsız dedi ki...

yanlış yazmışım
çalıştıra (tırnaklar hariç)
"control userpasswords2"

kullanıçı bu bilgisarı diye giden yazının tikini kaldır

Killa_ dedi ki...

TUTUKLU8 Çok teşekür ederim sorun çözüldü sagolasın.

Adsız dedi ki...

Merhabalar
Ben bunu kurdum, "1" seçeneğiyle PC'me yükledim; ancak ses gelmiyor. Kendi ana-kartımdan da ses sürücülerini yükledim; ancak ses mes yok.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Killa_ dedi ki...

Denetim masası > ses efekti ve ses ayarlarına gir. ''SES'' sekmesinden
ses çalarken, yazan yerden ses sürücünü seç hiç bişey yoksa Driver yüklü degildir.

zazakesh dedi ki...

daha önce başka sitelerden indirdiğim perfect xplerde kurulum sırqasında sorunla karşılaştım mavi bir ekran ''Bu sayfayı ilkez göHDD nizde yer olmayabilir vs.vs. xxx0000000 cinsinden hatalar inş bi daha karşılaşmam

zazakesh dedi ki...

velevki karşılaştımne yapmam gerek

bu sorun neden kaynaklanır

Linux Dünyası dedi ki...

Merhabalar ben amd laptopa kurmaya çalışıyorum bu sistemi 1 den 6 ya kadar olan tüm sistemleri denedim hepsindede mavi ekran hatası alıyorum kurulumda acaba sorun nedir. Amd olmasından mı kaynaklanıyor ne yapmam gerek

Baris dedi ki...

Evet ne yazık ki 'bazı' amd işlemcili laptoplarda sorun olabiliyor. Sorunun amd işlemci olması ile hiçbir alakası yok kullanılan anakart çipsetinden kaynaklıdır sata kontrolcüsü çakışma yapıyor. Daha yeni sürümler deneyin sürücüler de güncellendikçe sorunlar çözülüyor zamanla yeni sürümler ile. Amd işlemcili acer 51xxx serisinde karşılaştım bahsettiğiniz sorunla. Bios ayarlarına bakın sata/ahci moduyla ilgili bir ayar varsa ide/compability olarak değiştirin, bios güncelleyin(varsa) vs.. KOlay gelsin..

zazakesh dedi ki...

virüslü çıktı kardeşim

zazakesh dedi ki...

hiç muhattap olan yokmu yetkili yokmu yayınlıyorsunuz sonrada keyfinize bakıyorsunuz

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş ellerinizie sağlık barış kardeşim Ama bir sorum olacak
1-Asus Anakartlarda ve bir çok anakartlarda sata ahcı mod var ben bu özelliği kullanmak istiyorum. Sata raid driverleri var demişssin aralarında bu mod için dviverde varmı

Baris dedi ki...

@zazakesh;
Sen bir sakin ol öncelikle. Ayrıca herşeye cevap vermek zorunda değilim ki Blog sitemde soru sormayın, tnctr forumlarında yazın diye defalarca söyledim ama neyse..(Ayrıca keyfim de beni ilgilendirir, hayatımızı bunlara ve sizlere ayırmıyoruz benim de farklı bir hayatım var tahmin edersin..) Yorumları pek takip etmem dileyen mail atsın yardım istesin ya da en mantıklısı blogda değil Forumda yazsın görelim ve çözelim.
Senin virüs kuruntuna gelirsek hangi dosyada vesaire biraz bilgi verirsen bir çözüm bulur veya içini rahatlatabiliriz. Bilgi yok bişey yok sonra seninle özel oalrak kim niye ilgilensin bilgileri göremiyoruz??


@Umut406;
Evet büyük ihtimal kurabilirsin. Driverlı sürümde hemen her laptop ve pcnin sata driverı vardır. Ahci mod özelliğini kullanabilirsin direkt yüksek hızda. Fisketten sürücü vs göstermenize gerek yok direkt görecektir. Asus anakartınızın çipsetini bilmiyorum ancak Via kaynaklı bir çipset kullanmıyorsa sorun olmaz büyük ihtimal. Via genelde sata/ahci konusunda kontrolcileri sorun yaratıyor da.

bozkurt dedi ki...

emeğin için saol by barış seven kardeş çok güzel bir cd hazırlamışsın çok emek harcamışsındır bunu yaparken herşey gönlünce olsun kardeşim

Adsız dedi ki...

Selam, çalışma için çok teşekkürler. Şu an kullanmaktayım ancak tek bir sorunum var oda ne yaptıysam digital fotoğraf makinamı tanıtamıyorum sisteme.. Sanırım kameralarla ilgili sürücüleri sistemden çıkarmış arkadaş. Fotoğraf makinamın sürücülerini indirip yüklediysemde kameranın içeriğine ulaşamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilcek varmı? Sadece bu yüzden diğer xp versiyonlarını yüklemek istemiyorum, oldukça beğendim bu çalışmayı.

Kemal Kara dedi ki...

part 4 sorun var heralde 6 defa indirdim ve crc hatası var dio ne yapmalıyım ?

Adsız dedi ki...

S.a Kolay gelsin Güzel bir çalısma arkadasım ama ben bütün dosyaları indirdim nasıl kuracagımı bilmiyorum fazla pc bilmıyorm bu dosyaları cdye atıp tamı format atıcaz yoksa dosyaları acıptamı yorumunuzu beklıyorum saygılar güzel çalısmalar.

Özkan dedi ki...

Güzel Bir Çalışma fakat bende klasik xp de hata veriyor driversiz denedim. 36 dk kala maviekran ve bir sürü yazı hata veriyor

Baris dedi ki...

Merhaba. Arada bir bakıyorum yorumlara, burada değil tnctr.com forumlarından veya mail ile yazabilirsiniz.. Yine söyledim..

Bütün linkler sağlamdır.
Hepsini indirip çıkarmanız yeterlidir gerisi dosya içinde mevcuttur.(Cd imajı, anlatım vs..)

@Özkan; Ne gibi hatalar aldınız, tam olarak hangi sürümü kurdunuz?
Gerçi hepsi defalarca test edilmiştir. yeni cd çekin. Düzelmezse full driver değil de driversız kurun. (Full driver nadiren bazı Pclerde sorun yaratabilir.) Hata raporundan da bişey anlamadım ayrıntılandırın ki yardım edebileyim. Genel-geçer bir hata olsa herkeste olurdu bu yüzden bilgi yetersiz..

umut dedi ki...

Mavi ekranın gelmesı dosya eksıklıgınden oluyor. bende 2 laptopa kurdum bu surumu degıl farklı surumu hata vermedı ama 1 desktop a kurdum orda bende de mavı ekran cıktı.. o bılgısayarda satasızdı.. satayı dısketten aktarmaya calısmıstım sonradan dosya bulamadı o yuzden oldu buyuk bır ıhtımalle ozkanında sorunu bundan olabılır..

Özkan dedi ki...

vet umut haklısın. PATA da hata verdi. Sata değil Laptopta diğer perfectxpsp3 yüklü sorunsuz çalışıyor. masaüstünede (pata-ide)o sürümü kurdum sorunsuz çalışıyor.

umut dedi ki...

Hallettiysen sorunu ne mutlu sana (: hayırlı günlerde kullan inşallah (:

Unknown dedi ki...

Barış kardeş siteni hackhell.com'dan duydum. Sistemini indirdim. Kurdum. Diyeceğim şu ki sen çok büyük bir zekasın. Çok büyük bir Türk'sün. Senin aklın, zekan ve bu yüce emeğin önünde saygıyla eğiliyorum. Mükemmel bir sistem yaratmışsın. Youtube'a da sorunsuz, ara siteler kullanmadan direk giriyorum sayende. Ne diyeyim böyle olağanüstü bir emeğe binlerce teşekkür ediyor sana saygılar sunuyorum. İnsanların kanını emen sömürgeci ABD ve Microsotft'a en güzel ceza budur... Bir söz yazıyordu bir keygende hoşuma gitmişti. '' DO NOT HATE TE HACKERS HATE THE CODES'' :-) . FATSA'LI.

Adsız dedi ki...

Keşke tek link olsaydı...
Teşekkürler.

ahmet dedi ki...

tek kelime ile harika bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık!

ben bunu indirdim .paketleri açtıktan sonra .rar ları sildim.

Acaba .iso md5 değerini verirmisiniz ?
herşey için teşekkürler

Unknown dedi ki...

yaw arkadaşlar bide beğenmiyorsunuz o zaman gidip 250-260 milyona kazık yiyerek alın arkadaşa insan bir teşekkür eder siz hemen saldırıyorsunuz çocuk napsın arkadaş gerçeten senin gibi 1 40 çalışkan insan olsa türkiyede ne güzel olurdu ama malesef yok :@

samet cankaya dedi ki...

RWWERW

samet cankaya dedi ki...

ÇOK GÜZEL OLMUŞ

samet cankaya dedi ki...

wqwq

Adsız dedi ki...

merhaba benim sorunum bilgisayarı yeniden başlatırken donması format attım ama hala aynı sizce neyden kaynaklanıyor olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.
sadece yeniden başlatta bu sorun var.
kolay gelsin iyi çalışmalar

Adsız dedi ki...

slm barıs
yaptigin calismalari takdir ediyorum basarilarinin devamini dilerim.. Krepx
http://rapidshare.com/files/171921262/PXP_AIO_v1.1.part1.rar
bu linkde sorun var indirilemiyor..ilgilenirmisin sana zahmet..

ismail GÜNDOĞDU(prince_bilo@hotmail.com) dedi ki...

http://perfectxp.blogspot.com/ Perfect Windows XP & Vista & Seven[7] Editions SAYIN SİTE SAHİBİ baris7seven bey ben bu xp'yi indirdim ve başka bir bilgisayarda sorunsuzca kurdum ve mükemmel çalışıyor öncelikle sana çok teşekkür ediyorum böyle kolaylık sağladığın için ama benim bilgisayarıma yüklerken hata verdi tam 1yıldır uğraşıyorum,araştırıyorum,soracak kimsemde yok bana yardım edersen sevinirim.? XP'yi kur dosyalarını kopyalıyor ve yükleme işleminde ilk sata dosyasında hata veriyor... yüklemiyor yani yüklemedi yardım et(please) şimdiden çok teşekkür ederim cevabını dört gözle bekliyorum?!!!

Baris dedi ki...

Yorumu şans eseri okudum. Bir MAIL atmak çok mu zor anlamıyorum...
Bilgisayarınız hakkında bilgi sahibi değilim ki, ancak Bios'a girip sata ayarını ide olarak değiştirin düzelir büyük ihtimal.

ismail g. dedi ki...

Teşekkür ederim barış bey şansıma okumuşsunuz çok saolun yardımınız için yapabilirsem deneyeceğim!...MAİL'inizi bilmediğim için buraya yazdım.

cem dedi ki...

arkadaşım çok saol yalnız arkadaşım çalışmalarının boyutunu biraz indirmeye çalışabilirmisin 700 mb lik seyi 350-400 mb arası çünkü çalışmalarının bir tanesini indirdim çok beğendim hepsini indirmek istiom ama kota dolar boyutlarını küçültebilirsen sevinirim

Adsız dedi ki...

http://rapidshare.com/files/171921262/PXP_AIO_v1.1.part1.rar


Yhaf bu linki 17 kere indirdim halen daha çalısmıo Barıs abi bi el atsan da yenilesen ,,

Adsız dedi ki...

sevgili barış çok hoş bir çalışma eline emeğine sağlık.fakat bir sorum var medya player de codek bileşenlerini otomatik yükle seçeneğini neden seçemiyorum.

Unknown dedi ki...

Birçok Bilgisayara sorunsuz şekilde kurdum. Sizin sayenizde bir çok zahmetten kurtuldum :) Sonsuz teşekkürler...

Adsız dedi ki...

barış kardeşim yaptıgın cdlere yetişemiyoz çok hızlısın senden bşe rica edecem movi moker türkçe ekleyemiyorum kurulmuyo bu sp3e linki varsa yada yayınlarsan sitede çok memmnun olacam kardeşim başarılarının devamını dilerim(mst)

Adsız dedi ki...

emeğine sağlık ustaa yanlız bu cd ful virüss uyarısı veriyor sil sill bitmiyor bitincede pc hata veriyor açılmıyor:(((

Adsız dedi ki...

İnternet exploreri açınca hata veriyo neden böyle yapıyo

Adsız dedi ki...

kardeşim benim merak ettiğim birşey var dosyaları rardan çıkartacakmıyız çıkacaksa 1 cd ye nasıl sığacak

Adsız dedi ki...

mükemel olmuş ön yargılarım vardı hata verecek virüs çıkacak partlar bozuk asla olmaz diye yorumlarda
iyi çok çok iyiidi indirdim ve kurdum hatta simdi bu yazıyı o bilgisasyardan yazıyorum ve nod32 kurulu virüs çıkmadı ama şunu söylim bu emegin karşılıksız kalmamalı saygılar ugurlu
ugurdodo@hotmail.com

can dedi ki...

Selam Kardes once seni bu calışmandan oturu tebrik ederim gercekden cok guzel bır calısma olmus .Fakat bana yardım edebilirsen cok sevinirim. "Perfect XP SP3+ AIO " kurulumunu yaptım. hersey cok guzel calısıyor ama benım kawye dillerinden rusca ya ihtiyacım oldu onu yukleyemıyorum.. nasıl yapabilecegim hakkından bana yardımcı olabılırsenız sevınırım . Tesekkurler

abcde dedi ki...

64 bıt olan xp sp3 lazım link varmı.
abcde1299@hotmail.com
gönderirseniz teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Perfect Xp Sp3+ AIO CD EDITION V1.1
part 1 hatalı açılmıyor.Vermiş olduğun md5 değeriyle benim indirdiğim tutmuyor(Perfect xpblogsottan indirdim).İlgilenirsen sevinirim

Unknown dedi ki...

Perfect Xp Sp3+ AIO CD EDITION V1.1
part 1 hatalı açılmıyor.Vermiş olduğun md5 değeriyle benim indirdiğim tutmuyor(Perfect xpblogsottan indirdim).İlgilenirsen sevinirim

Unknown dedi ki...

Perfect Xp Sp3+ AIO CD EDITION V1.1
part 1 hatalı açılmıyor.Vermiş olduğun md5 değeriyle benim indirdiğim tutmuyor(Perfect xpblogsottan indirdim).İlgilenirsen sevinirim

Adsız dedi ki...

Emeğine Sağlık Kardeş..

selcuk38 dedi ki...

merhaba bu perfect-xp-sp3-aio-cd-edition nasıl ve nereden indirecem yardım edermisiniz

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR BEN ARKADAŞTAN ALMIŞTIM BUNUN CD SINI VE ONA ACIL OLDUGUNDAN CD NIN ICINDEKILERI KENDI PC ME ATTIM SU AN 2.3 GB BWEN BUNU GERİ NASIL CD YE CEKERIM YARDIMCI OLUN SIGMIYOR

Adsız dedi ki...

Selam barış bey.Ben de sizin gibi xp cd leri yapıyorum.Herşeyi (WPI,Sürücü vs.) var fakat hoşlanmadığım yer şu:Sürücüler kurulurken 8Format atarken gelen sürücü ekranı) nın arkaplanına istediğim resim nasıl konulur?

Adsız dedi ki...

teşekkürler mükemmel olmuş .emeğigeçenlere teşekkürler.

Adsız dedi ki...

S.a Barıs kardesim http://rapidshare.com/files/172015351/PXP_AIO_v1.1.part7.rar
hepsi saglam zip 7 hata diyor CRC Hatası dosya bozuk diyor

Selçuk dedi ki...

merhaba bn cd ye yazdım bunu imgburner ile sonra format atmaya başladım perfect xp kurdum driverleri yükledi en sonda yükleme ekranı geliyor ya orda 34.Dakikada mavi ekran hatası alıyorum bios ayarları falan diyor ama normal xp cdsi ile attığımda öyle bir hata almıyorum :)

Adsız dedi ki...

Sa .. ben bunu indiRdim ve Laptobuma bunLa foRmat attım. ama formattan sonRa Cd-DVD sürücüm okumamaya basLAdı . yani CD Leri okuyoR . ama héR DVD yi okumuoR. önceden böyLe bi soRUn yoktu .. neden oLmuş oLabiLiR..

Adsız dedi ki...

iyi aksamlar barıs kardes çok güzel bir çalısma eline koluna saglık.ve devamını dilerim...sana bir sorum olacak..bütün partları indirmek zorundamıyız..ve bunu dvd ye mi koplayacagız...yardımın için simdiden tesekur ederim...saygılar

Adsız dedi ki...

kardeş ben cd yazdırdım ama yüklemiyor ama ginede emeğine sağlık