4 Şubat 2009 Çarşamba

Perfect Xp Sp3+ 2009 Cd Edition [701 Mb-1 Cd]

5 Ocak 2009'da yayınladığım çalışmamdır. Bir nevi Plus V2'nin devamıdır.
2009 dvd çalışması ile gerek içerik gerek görünüm vs olarak pek alakası yoktur.
En beğenilen cd sürümlerden biridir.
Perfect Xp Sp3+ 2009 CD EDITION

Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

(=Multiboot menüsü-Nihayet biraz grafik öğrenebildim sanırım=)




''Sunumu okuyunuz, üşenmeyiniz.''

2009'un ilk haftası, yeni yapımımdır. Artık büyük oranda standart oldu ama ön bilgi vereyim öncelikle.
*Bu sürümde 'plus' sürümlerdeki gibi gerekli bileşen ve programlar entegre edilmiştir + full sata/raid + bir miktar driver entegresi birlikte yapılmıştır.
*Tüm sürümler orijinal (Corporate VL) Msdn Xp Sp3 Professional tabanlıdır. Aktivasyon istemez, update yapabilirsiniz her daim.
*SP3 sonrası güncelleme paketi ile Ocak 2009'a kadar çıkan Xp Sp3 sonrası güncelleştirmeler, MP11 ve IE7 updateleri ile birlikte entegredir.
*Tüm sürümler katılımsız(otomatik) kurulumdur. C'ye(ya da hangi bölüme kuruyorsanız) format attıktan sonra masaüstü gelene kadar tüm işlemler otomatik yapılır.
*Görsel ve Klasik olarak 2 sürüm vardır. Görsek sürümde ikonlar derinlemesine Vista görünümlüdür, Klasik sürümde ise bildiğimiz standart Xp görünümünde.
Görsel ve Klasik sürümler kendi içinde 2'ye ayrılır.(4 sürüm oldu) Tüm özellikleri aynıdır. Aradaki fark birinin intel dahil olmak üzere çok geniş ve güncel full Sata/raid desteği vardır.
Intel olanlar ise sadece intel sata/raid driverlarını içerir. [Her 2 durumda da en güncel anakartları bile destekler] Madem Full Sata/raid sürüm de inteli kapsıyorsa neden sadece Intel destekli sürüm yaptın derseniz nedenleri basit. İlki çoğu kişi ya Intel anakart kullanıyor, ya da sata bile kullanmıyordur. Makineniz zaten intel ise veya Sata&raid kullanmıyorsanız Intel sürümü kurmanız kuruluma başlamadan önceki bekleme süresini kısaltır. Bunun yanında full sata/raid desteği nadiren de olsa bazı sistemlerde çakışma falan yaparsa hemen diğer sürümü kullanabilirsiniz. Maksat kolaylık, çeşitlilik ve sorunsuzluktur.
* 4 adet Xp, kaynak dosyalarının çoğu aynı olduğu için 2,3 gb'dan 701 mb'a sıkıştırılıp 1 CD haline getirilmiştir.
*Görsel ve klasik sürüm XP'lerde sistem ikonları hariç tüm entegre edilen özellikler, temalar ve yapılan ayarlar aynı şekildedir. Optimize edilerek hızlandırılmıştır, ayarlar yapılmıştır vs..
*Yer kazanmak için gereksiz dil destekleri ve bazı gereksiz görülen bileşenler silinmiştir. Stabiliteden ödün vermeden. Göze çarpan pek bişey yok eksiklik açısından, Movie Maker'ı sildim bunu fark edebilirsiniz.. Servis/hizmet ayarları vesaire birçoğu standart bırakılmıştır sorunsuzluk açısından. ISS desteğinin silinmemesini isteyen arkadaşlar olmuştu, bu sefer silmedim. Üstelik pasif değil yüklü ve çalışır durumda kurulu gelmektedir.
*Sistemdeki eski ve gereksiz Xp sürücülerinin çoğu silinmiştir. Kurulumdan sonra güncel driverlarınızı kurarsınız. Sizi driver derdi ile fazla uğraştırmamak için geniş ve güncel LAN(ethernet), WLAN(wireless) ve Chipset(anakart) sürücü paketleri entegre edilmiştir. Donanımınızı tanır ve kurulur. Tabi tüm sürümlerde sata/raid driverları entegre, belirtmiştim.
*Çalışma reklamlarla doldurulmamıştır. Tabiki kurulurken tanıtımlar vardır, çalınmaya karşı korumak gerekiyor emeğe saygısı olmayan çok.. XP'ler kurulduktan sonra sadece bilgisayarım sağ tık-özelliklerde ufak bir reklam içerir. Başka hiçbir yerde reklam vesaire yoktur, sizi sıkmaz. Asıl diğer özelliklere geçelim;

Kurulumdan sonra görsel sürüm ve klasik sürüm;
Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Gerçek boyutundan [ 800 x 600 ] 80% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız


Ram kullanımını merak eden oluyor nedense.. Bildiğimiz XP'den daha düşüktir ram kullanımı. (bileşen temizliği ve optimizasyon ile)

Antivirüs ve aktif şekilde ISS çalışan halde ram kullanımı 120-130 arası değişiyor. Antivirüs ve ISS (40+10) 50 mb ram kullanıyor yani çıplak XP 80 mb kadar kullanmaktadır. O kadar program entegresi vs var değerler güzel.. 384 mb ramli sanal makinede ölçülmüştür.
*ISS web server, php vs ile uğraşmayan kişiler için gereksizdir. Kaldırmak için; Program Ekle/Kaldır-Windows bileşenlerini ekle/kaldır yolunu izleyerek Internet Information Services(ISS) tiki kaldırıp ileri derseniz kaldırılır. Böylece çoğu kişi için gereksiz olan Inet servisini kapatmış olur ve 10 mb ram tasarrufu yapmış olursunuz. Daha sonra CD'nizi takarak aynı şekilde geri yükleyebilirsiniz.*

Kurulumdan önce driver paketlerinin çıkarıldığı ekranımız;


Kurulum ekranı: (evet sabit değil, aynen bu şekilde biraz hareketli. Kurulum başladıktan yaklaşık 2 dakika sonra devreye girer, kurulum pek yavaşlamaz merak etmeyin..)


=EKLENENLER=

#Donanım#
Bu driverlar (Lan,Wlan,Çipset) tüm sürümlere entegre edilmiştir. Zaten driver, program, ayar vs tüm Xp'lerin bu konularda aynı özellikle olduğunu belirtmiştim. Fark görsellikte ve Sata entegresi genişliğindedir.

Full sata/raid sürümünde akla gelebilecek hemen her türlü Sata ve raid sürücüleri entegredir. Bu sayede Xp kurulamayacak Sata sistem yok gibidir. [PC, Laptop, Server vesaire...]
Intel sürümünde Full değil, sadece Intel Sata sürücüleri entegredir. Intel sistemleri olanlar için veya zaten sata kullanmayanlar için kurulum öncesi bekleme süresini azaltmış olursunuz ve full sata sürümünde nadiren bazı anakartlarda olabilecek Sata hatası alırsanız hemen Intel sürümü kullanabilirsiniz. Arada başka fark yoktur. En güncel çipsetleri destekler. Full Sata raid sürümü Inteli de kapsamaktadır, Intel ise sadece intel sata-raid sürücülerini içerir kısaca.. Açık ve net sanırım. Açıklığa kavuşturmak istedim. Alt sürümler zaten, ikizdir sata entegre farkı haricinde..


#ANAKART(CHIPSET)#
* ATI* AMD* Intel * ALi/ULi* ACPI controllers...* SiS* nVidia* SMC (onboard IRDA)* VIA vb üreticilerine ait hemen hemen her anakart sürücü vardır.


#ETHERNET/LAN#
Güncel Ethernet driverları da eklenmiştir. En önemli bileşen olan ağ kartı driver entegresi ile formattan sonra internet için hazır hale gelirsiniz.


#WLAN(WIRELESS)#
Piyasadaki neredeyse tüm wireless kartlarını(253 model) tanır. Laptop olsun, masaüstü olsun Wireless denetleyicilerin hemen hemen hepsini tanır.

Driver entegresi bu kadar. Ses kartı ve Ekran kartı gibi donanımlarınızı kolayca güncel olanı indirip kurarsınız format attığınızda. Temel ve pek güncellenmeyen donanım driverlarını entegre ettiğimi düşünüyorum. İşinizi yeterince kolaylaştırır. Lan, wireless, anakart sürücüsü kurmak ile uğraşmanıza gerek yok..


*YAZILIM*
*** Eklenen tüm yazılım ve ayar öğeleri 4 sürüm XP için de geçerlidir. Eklenen tüm programlar (Program+tema+imleç...) ayarlar, eklenen ve çıkarılan bileşenler tüm sürümlerde aynıdır***


#SP3 Sonrası Güncelleme Paketi
SP3 sonrasında çıkan (Ocak 2009'a kadar) veya SP3'ten önce çıkmasına rağmen opsiyonel olup SP3 içerisinde olmayan faydalı update'ler dahildir, sistemi daha kararlı hale getirir, SP3'ten bile güncel, güvenli ve sağlam bir sisteminiz olacak bu paketle. Mp11 ve İe7 güncellemeleri de dahildir.

Ve tabiki güncel MP11 ve IE7 de var.

#Internet Explorer 7

Bu bileşen ile oynanmamış, sadece reg ayarları ile ilk çalıştaki can sıkıcı sorular cevaplanıp, default arama motoru ve açılış sayfası Google olarak ayarlanmıştır.
+ Aynı anda en fazla 2 dosya indirebilme sınırı 10'a çıkarılmıştır.


#Windows Media Player 11
Güncel Media Player 11 ile müzik ve video keyfiniz bir kat daha artar.. Gerekli MP11 ayarları da yapılmıştır. Cam görünümlü temalıdır.


#DirectX 9.0c
Kasım 2008 güncellemeli sürümü, yani son sürüme güncellenmiştir. Oyun ve multimedyada daha fazla performans için en önemli Microsoft güncellemelerinden biridir.


Ek Denetim Masası Eklentileri
25 yeni, küçük denetim masası eklentileri ile bilgisayarınızı kontrol etmek çok daha konforlu, kolay ve ayrıntılı.
Resimde nelerin yeni eklendiğini görebilirsiniz:
Gerçek boyutundan [ 757 x 508 ] 84% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız



YouTube, Megaupload vb birçok siteye yasaksız girebilmeniz için eklenti. Program olarak çalışmaz, hosts'a ekler. Direkt girebilirsiniz.

Kuruluma eklediğim daha birçok program var, aşağıda listeliyorum resimsiz olarak. Kurulum biraz uzun sürebilir sabredin müdahee etmeyin sisteme göre 25-40 dk. arası sürüyor tüm kurulum süreci. Tüm programlar full sürüm olarak kurulur.

#Microsoft .Net Framework Paketi AIO [1.1-3.5] Türkçe SP2'li.
#Eset NOD32 Antivirüs 3.0.684 Türkçe
#Office 2003 SP3 Pro Türkçe [Micro sürüm, sadece Word,Excel, Powerpoint var]
#Winrar 3.80 Türkçe
#HjSplit(&Join) 2.3
#Windows Live Messenger (MSN) 2009 RC Türkçe Final öncesi RC stabil sürüm. Yamalı+Plus eklentili.
#K-lite Mega Codec Paketi 4.4.5
#JAVA 6 Update 11
#Everest Ultra Edition 4.60 Türkçe
#Firefox 3.0.5 Türkçe
#Adobe Flash Player 10 Final. Internet Explorer+Mozilla Firefox için.
#Adobe Shockwave Player 11
#Microsoft Silverlight 2.0.31005
#Aimp 2.5 Türkçe Süper Winamp alternatifi.
#UltraIso 9.3.2 Türkçe Türkçe
#Foxit PDF Reader 2.3 Türkçe
#Notepad++ 5.1.3 Türkçe
#ImgBurn 2.4.2 Türkçe Nero alternatifi.
#AusLogics Disk Defrag 1.5.21
#Revo Uninstaller 1.75 Türkçe
#PhotoFiltre 6.3.1
#MTU Türkçe-İngilizce Sözlük
#uTorrent 1.8.1 Türkçe
#AudioShell 1.3.5
#CCleaner 2.15.815
#Recuva 1.22
#7-Zip 4.6
#HashTab 2.1.1
#CmdOpen 1.1.8 Burada komut satırı aç eklentisi.




Bütün Xp'lere birkaç tema ekledim. Aquanox teması ve şık bir duvar kağıdı ile seçili gelir. Değiştirebilrisiniz..
+Birbirinden şık özenle seçilmiş, çeşitli çözünürlükteki duvar kağıtları. ( 1 duvarkağıdı vardı reklamlı koymuşum yanlışlıkla, silebilirsiniz şu yol altındadır wallpaperlar: C:\WINDOWS\Web\Wallpaper
Not : Temalar sistemi kasmaz normal msstyle ve theme dosyalarıdır.
Görsel XP'lerde belirttiğim gibi ayrıca tüm sistem ikonları değiştirilmiştir. Bu da direk değişim yapıldığı için kaynak harcamaz.

#Mavi Vista Boot Ekranı
(Sadece Görsel sürümlerde)



#Fare işaretçileri.(Renkli&Hareketli)
Birçok yeni imleç paketi. Transparan imleç seçili gelir, beğenmezseniz ''Denetim Masası-Fare-İşaretçiler-Düzen'' altında birçok seçenek görebilir ve uygulayabilirsiniz.

#Yazı Tipleri
Bazı program ve temaların ihtiyaç duyduğu yeni Segoe yazı tipleri de eklenmiştir.


# Geliştirilmiş Sağ Tık Eklentileri
İçindekiler :
Resmi Yeniden Boyutladırma
Ayrıntılı Resim bilgisi görüntüleme ve resim önizlemesi
Dosya uzantılarını Göster/Gösterme
Dosya Uzantısı değiştirme özelliği
Gizli Dosyaları Göster/Gösterme
*XP kullanımını çok daha kolaylaştırmaktadır sağ tıkta yerine göre birçok ek seçenek çıkar.


#Kopyalama Sepeti
Gelişmiş kopyala-yapıştır aracı. Çok farklı yerdeki 2 veya daha fazla klasör/dosyayı sepete atarak, hepsini birden aynı yere yapıştırabilirsiniz, tek tek uğraşmanıza gerek yok! Ayrıca komut satırını bulunduğunuz dizinde açabilme gibi ekstra seçenekleri de var. Çok işinize yarayacak. Örnek:
http://i532.photobucket.com/albums/ee329/baris7seven/KopyalamaSepeti.png


#Vista Harddisk Doluluk Göstericisi

Harddisk vb. ikonlarınız Vista'daki gibi doluluk oranlarını da gösterir:


Silinen bileşenler:
CODE


[Components]
;# Ağ #
MSN Explorer
Windows Anında Mesajlaşma [Messenger]
;# Çoklu Ortam #
Movie Maker
Ortam Merkezi [Media Center]
Örnek Müzikler
Resimler ve Arkaplanlar
Ses Tanıma Desteği
Tablet PC
;# Diller #
;Tüm diller.
Klavyeler silinmedi.
;# Donanım Desteği #
Çoklu-port [Multi-port] Seri adaptörleri
;# Işletim Sistemi Seçenekleri #
Eski .NET Framework
Arama Asistanı
Blaster/Nachi Silme Aracı
Dosya ve Ayar Aktarım Sihirbazı
DR Watson
El ile Kurulum ve Yükseltme
Güvenlik Merkezi
Tur
Yardım ve Destek
;# Servisler #
Indeksleme Servisi
Messenger
;# Sürücüler #(eski)
Ethernet
Görüntü Adaptörleri
Görüntü Adaptörleri (eski)
IBM Thinkpad
ISDN
Modemler
Ses Kontrolleri
Tarayıcılar
Toshiba DVD çözümleme kartı
Wireless Ethernet (WLAN)
Yazıcılar
;# Uygulamalar #
Pinball


Anlatımı yarın tamamlarım ayrıntılı olarak. Şimdi linkleri veriyorum, hayırlı olsun.

*İndirme Linkleri*


Tek link indirmek isteyenler buraya:

http://linkbee.com/PerfectXP09V1cd

indirmek için mutlaka okuyun:

http://linkbee.com/vipfile_4shared

CODE
http://rapidshare.com/files/179883788/PerfectXP2009_CD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/179896057/PerfectXP2009_CD.part2.rar
http://rapidshare.com/files/179906732/PerfectXP2009_CD.part3.rar
http://rapidshare.com/files/179916702/PerfectXP2009_CD.part4.rar
http://rapidshare.com/files/179927492/PerfectXP2009_CD.part5.rar
http://rapidshare.com/files/180052024/PerfectXP2009_CD.part6.rar
http://rapidshare.com/files/179871037/PerfectXP2009_CD.part7.rar


Alternatif partlar! 7 part aynıdır birbiriyle uyumludur. emin_gs05 arkadaşımıza upload için tekrar teşekkürler.

CODE
http://www.mediafire.com/download.php?zenn2zlj30n
http://www.mediafire.com/download.php?ylnzodz0lxt
http://www.mediafire.com/download.php?khjmmohydjn
http://www.mediafire.com/download.php?d3ythwgyqnd
http://www.mediafire.com/download.php?jzzyhig2y1f
http://www.mediafire.com/download.php?dgdzqdint2g
http://www.mediafire.com/download.php?omid0tjmyqz


Adrive alternatif ve uyumlu linkler geldi! Upload edenlere teşekkürler..
CODE


Doğruluk kontrolü yapmak isteyenler için Rar'dan çıkan Cd imajı olan PerfectXP_2009_V1_CD.iso dosyasının MD5 değeri:
91C8EBFC849B559F5FD8623ECB31192B

Bu paylaşımın sağlığı açısından yeniden upload etmek, değiştirmek vs yasaktır. Alternatif linkler zaman buldukça tarafımdan eklenecektir. Alternatif link ekleyip yardımcı olmak isteyen olursa özelden ulaşsın linkler bilgm ve kontrolum dahilinde olsun. Ölü linkler ortalıkta gezmesin. Paylaşmak isteyen arkadaşlar da buna uyarak, buradaki sunum bilgilerini kullanarak istediği yerde payaşabilir. Güncel bilgiler ve linkler için Tnctr forumları ve blog adresim takip edilebilir. Emeğe saygı gösterelim. Herşey sağlıklı bir paylaşım ortamı içndir.
Bir teşekkür için bu mesajın sağ altında bulunan teşekkür botonunu kullanmanız yeterlidir. İyi forumlar ve formatlar dilerim.

143 yorum:

Adsız dedi ki...

Eline emeğine sağlık.Güzel bir çalışma olmuş.Karşılığını alırsın umarım.

Unknown dedi ki...

harika hazırlamışsın ellerine sağlık.
Senin DVD versiyonunu kullanırdım ama CD versiyonu cok daha isimize yarayacak tekrar tesekkur ederim.

Adsız dedi ki...

NAHİT DAHA ÖNCE DUYMAMIŞTIM AMA BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜ İNDİRDİM. DAHA ONA ALIŞAMADAN 2009 BRAVO. ŞİMDİ ONU İNDİRİYORUM. ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK BU İŞİ GÜZEL YAPIYORSUNUZ.

Adsız dedi ki...

Ben hayran kaldım.söylenecek üç sözüm var o da bravo ve helal olsun Allah'ım emeğinin karşılığını verecegine inanıyorum.çalışmalarının böyle sağlıklı devam etmesini diliyorum.

Adsız dedi ki...

Daha önce perfect xp yi kullanmıştım hala kullanıyorum fakat bazı bilgisayarlarda kurulumdan sonra mavi ekran getiriyordu umarım bu sürümde öle bi sorun yoktur. Emeğine sağlık

Baris dedi ki...

O tip sorunlar nadiren olmaktadır. (sebeplerini saymayayım-aslında hata sayılmaz..)=
Ancak her sürümde girtgide azalmatadır bu tip sorunlar iyice aşağılara indi. %100 her bilgisayara her durumda uyum ise malum mümkün değil. Şuan %99'a kadar çıkardım diyebilirim:)

Adsız dedi ki...

ellerin dert görmesin başkalarıda varsa bu çalışamnın arkasında allah hepinizden razı olsun
sayenizde bu makınaları zevkle kullanıyoruz sözle ancak bu kadar anlatılabilir
saolun

Adsız dedi ki...

selamlar barış bir sorum olucak bu en son yaptiğin sp3 lü perfectxp de
ağ paylaşım sınırı 10 mu yoksa sınırsız mı ?

Adsız dedi ki...

arkadaşım sen gerçekten süpersin... olmaz böyle bir şey... yorum yapmadan duramıcam :) dvd version zaten elimde var ama cd bakim dedim 2009 çakmışsın hemen.. cidden sen süper bi adamsın.. birde bunu bedavadan dağıtman gerçekten mükemmel... emeğine bileğine yüreğine sağlık..

Burhan Özdemir dedi ki...

dostum ben kurdum bunu yanlız bi srunum var müzik video filan dinleyemiyorum media player ve diğer playerler müzik video filan oynatmıyor yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşk

Unknown dedi ki...

Çok Teşekkürler Usta ellerin gözlerin ve aklın dert görmesin.

Burhan Özdemir dedi ki...

abi sorunu çözdüm yeni bi realteki yükkledim haloldu ok

Adsız dedi ki...

Perfect Xp Sp3 2009 CD EDITION

Bunun Driverde Gigabyte'ın driveri varmı?Benim anakartın modeli
ga-EP43-S3L.

!!!DAHA ÖNCE PERFECT XP AIO'DA DRİVERLERİ YANLIŞTI HERALDE BENİM KİNİN DRİVERI VARDI AMA TAM AYNISI DEİL OYUNLARI TAM OLARAK OYNAYAMIODUM.oYUNLAR AÇILIRKEN BAZILARINDA BOZUK AÇILIODU!!!
Pls cwp!!!

Adsız dedi ki...

Gerçekten güzel paylaşım..tşklr saol

Adsız dedi ki...

Öncelikle Birbirinden güzel paylaşımların ve çalışmaların için teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim. Şimdi bir sürü Perfect oldu ben ikisini denedim gerçekten güzeldi. Sorum olacak: siz bunların arasından hangisini tavsiye ediyorsunuz? Bir zahmet cevap verirseniz memnun olurum

pilot23 dedi ki...

slmlar öncelikle yayınladığın güzel sunumlar için tşkler, az önce bu "Perfect Xp Sp3+ 2009 Cd Edition [701 Mb-1 Cd]" sürümü kurdum herşey iyi güzel hoş;fakat sayfalarda gezerkene nette dalgalanmalar oluşmakta bu nedendir acaba?

Adsız dedi ki...

Ekran kartı sürücüsü(driver)'ı yüklemen gerekir.Bilgisayarla beraber gelen cdlerin içinde vga veya display diye bi cd varsa onu yükle :)

pilot23 dedi ki...

tşkler sorun düzelmiştir bu versiyon gerçekten çok güzel tavsiye edilir.

Adsız dedi ki...

Çalışmalarınıza Emeğinize Hayran Kaldım inanılmaz derece ciddi sağlıklı bir xp cd si oluşturmuşsunuz bizi çoğu zahmetten kurtardınız

Adsız dedi ki...

iyi akşamlar
partları indirdim ve iso yaptım fakat şöyle bir problem var ki bitdefender 2009 ilre yaptığım taramada bir virüs tespit etti.
mediafire linklerden indirdim.
Virüs:trojan.Generic.1230508
ekran görüntüsünü rapide yükledim.

adres:
http://rapidshare.com/files/200846418/Perfect_XP_ISO_VIRUS.JPG

bir fikri olan var mı acaba.bu bir trojan mı yoksa zararsız bi spyware falan mı?

Baris dedi ki...

Bahsedilen exe dosyası Vista Desktop Orb programıdır. Kurulumsuz tek exe dosyasıdır güzel bir programdır iso içerisinden çıkarıp bakabilirsiniz. Programın kendisi zaten portable çalışır, masaüstüne atılacak şekilde ayarladım sadece. Bazı AV programları bunu şüpheli olarak görmeye başladı anlamadım ben de halbuki zararsızdır. Yayınlamadan önce çalışmalarımı güncel 2 Av ile taratırım ne olur ne olmaz.. Ancak bazı programlar kafasına göre uyarı veriyor gibi. Güven vermiyorsa kurulumdan sonra o exe dosyası masaüstünde görebilirsiniz siz tıklamadıkça çalışmaz zaten kurulumsuzdur. Shift+Ctrl ile silebilirsiniz. Sistemde zaten antivirüs entegresi var bi aksilik varsa yakalar.
Artık katılımsız veya portable vesaire virüs mü acaba? denmesinden bıkmadım değil. Amatör iş yapmıyorum veya kötü bir niyetim yok çok şükür kontrol edip en temiz çalışmaları sunuyorum. Adrese kargo altına yazmanıza hiç gerek yoktu. Hatta blog sitesini de forum gibi kullanmak için açmadım soru ve sorunlarınızı ilk yayınladığım yer olan TNCTR.COM da sorabilirsiniz. Burası çalışmalarımı kalıcı olarak listelediğim ufak bir sitedir. Yoruma kapatsam mı diyorum ama o da olmaz. Neyse iyi formatlar.. Yeni bir cd yapacağım umarım yakında, pek vakir bulamadım birsürü ev, okul, iş derken..

Baris dedi ki...

Shift+Delete yazacaktım, editleyemiyorum kendi mesajımı, blogspot malum, forum değil..

ALTUNAY dedi ki...

Kardeşim gerçekten mükemmel ötesi çaışmalar yapıyorsun Allah başımızdan eksik etmesin yalnız benim ir kaç sorum olacak.Tabi ben bilgisiz olunca belki saçma bir soru olabilir :) burda demişsinizki eklenen driverler (Lan,Wlan,Çipset) bunları driverpackbase yöntemi ile eklediysen garafik ve soundlar entegreli değil heralde mesela ben 2 pc kullanıyom birinin ekran kartı nvidia diğeri asus bunları oyomatik tanıyacakmı seslerde dahil biraz açıklık getirirsen sevineceğim.grafik ve sound ları neden entegre etmediniz çünkü bir çok katılımsız xp lerde sürekli olarak driver pack base den DriverPack Chipset
DriverPack CPU
DriverPack Graphics A
DriverPack Graphics B
DriverPack Graphics C
DriverPack LAN
DriverPack MassStorage
DriverPack Sound A
DriverPack Sound B
DriverPack WLAN bunlar ekliyorlar siz sadece 3 ünü eklemişsiniz biraz açıklık getirirseniz sevineceğim.

Unknown dedi ki...

Sanırım bu en son çıkarttığın sürümü. Perfect Xp Sp3+ Plus Edition kullanıyorum hala çokta memnunum. Ancak yeni sürümünüde indirip kurucam. Daha iyidir kullandığımdan sanırım. Umarım bundanda memnun kalırım. Eline, emeğine sağlık.

Unknown dedi ki...

Aga k.bakma 2 yorum olucak arka arkaya ama sormayı unutmuşum. Vista sesleri bunada dahil mi yoksa xp seslerimi duruyo. Kurulumdaki görselliğide artırmışın iyi olmuş çok sıkıcıydı :)

Unknown dedi ki...

Hocam öncelikle eline sağlık mükemmel olmuş sorunsuz kurdum çatır çatır çalışıyor. Herkese de tavsiyemdir.

Yannız şimdi bişi merak ediyorum.Datron Mobee netbook'a da bunu kurmak istiyorum. usb diskimi bootable hale getirdim ve cd deki dosyaları kopyaladım. Ms-dos dan i386 içine girip winnt.exe yazdığımızda normalde setup başlıyor fakat senin sürümünde winnt.exe yok. Bana kurulum için bir yol gösterebilir misin. başka bir cd den o dosyaları kopyaladım kurulumu biraz ilerlettim fakat bazı dosyalar kopyalanamadı acaba sorun olur mu

Baris dedi ki...

@Özgür evet tabiki Vista sesleri var.

@Usb'den winnt ile kurmak bu versiyonda mümkün değil elle kurulum silindiği için. Hepsi bir yana bu değişik bir cd'dir yapısı itibari ile. Usb den kurmak mümkün değil. Harici/usb cd-rom öneririm.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar iyi akşamlar
gördüğüm kadarıyla sorunsuz kuran kişiler blog da mevcut.ben sorun yaşadım.
Sanal makinada denedim.(Sun xVM Virtual Box v2.1)
ISO normal çalışıyor.Menüler çıkıyor.Sürücüler açılıp kuruluma geçiyor.39 dakikadan 35. dakikaya geldiğinde mevi ekran çıkıyor.Verdiği hata:
"IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL"
Dha önceden karşılaşan oldu mu?

ana makina xp pro sp3 + tüm güncellemeler yapılmış halde.

Acaba sanal makinada ayar hatası mı yaptım.

sanal makinayı 30 gb hdd,128 mb ekran kartı,512 mb ram ile kurdum.

Adsız dedi ki...

Gerçekten çok verimLi bir payLaşım oLmuş.Emeğinize ve yardımLarınıza sonsuz teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Selamlar, çalışma çok güzel elinize emeğinize sağlık. Yalnız benim bir sorunum var yorumlara baktım karşılaşan olmamış, dailymotion video sitesinde devamlı sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor. Aynı ağda vista olan başka makina var onda sorun yok. Yardım için şimdiden teşekkürler..

Baris dedi ki...

Bu sorunun(!) XP ile ne alakası var Allah aşkına. En fazla flash playerdan, ağdan vesaireden olabilir, sitenin kendisinden, Tr yasaklı(?) olmasından olabilir. Blog sitesi yardım amaçlı değil sergi amaçlıdır, sorularınızı forumda sorn(tnctr.com) ama bu kadar da olmaz ki bir soru/sorun mu var, aha modifiye Xp kaynaklı! diye düşünecekseniz çok strese girersiniz gereksiz yere.

Adsız dedi ki...

aşım birşeye emek verip ortaya koymuşsunuz çok güzel tekrar elinize sağlıkta bu sorunun neyle alakalı olduğunu bilsem zaten sormam. Okadar adam burada soru sormuş kimse bir şey dememişte bu gün soldanmı kaklktınızda bana harlıyorsunuz, hayırdır? :)))

Not: Dikkatle ilk mesajı okursanız ağdaki vista yüklü makinanın siteye girebildiğini bunun girmediğini anlardınız. Dailymotion'da ttnetten banlı değil. Ben o kadar çok bilmem sadece yaşadığım sorunu yazdım. Bu XP ile gelen bir youtube ayarı var bununla alakalı olabilir.

İyi çalışmalar..

Unknown dedi ki...

Barış'ın açıklamasına göre usb den kurulum imkansızdı fakat öyle değil arkadaşlar. Biraz deneme yapıp usb den kurmayı başarabildim ben. Kurulum yapmak isteyen arkadaşlar PeToUSB programını kullanabilir. Yalnız burada önemli bir nokta var cd yi PeToUSB tanıyamıyor. Önce normal xp cd si takıp source u E: olarak göstermeliyiz daha sonra xp yi çıkarıp perfect xp cd sini takıp kopyalamaya başlayabiliriz

Adsız dedi ki...

arkadaşım sabrına da hayranım çalışmalarına da uzun zamandır takip ediyorum gerçekten müthiş çalışmalara imza atıyorsun devamını sabırsızlıkla bekliyorum. İyi çalışmalar.

Adsız dedi ki...

Yürek dolusu sevgilerle.. Teşekkürler üstâd eline ve yüreğine sağlık ve emeğine..

Adsız dedi ki...

Slm Arkadaşlar Öncelikle Bu emeği Ve zahmeti gösteren arkadaşa teşekkür ederim adanalı heralde hemşeriyiz :D buda ayrı bir gurur. sorum şu klasik xp sürümü bildiğimiz xp şeklindemi kruyor ? teşekkürler şimdiden

Adsız dedi ki...

kaspersky 2009 bu ve diğer versiyonlarda bulunan sondakika_addon_sofuhack.exe adlı dosyada Trojan.Win32.Buzus.ahpg adlı bir truva atı buluyor.ben yinede bunu kuracağım ama bu sondakika eklentisini malesef kaldıracağım

ramazan dedi ki...

slm arkadaslar ben sizden yardımlarınızı bekliyorum perfect ci cook beyendim sayfandan indirdim hepsini ama bir bos cd ye atamıyorum yardımınıza ihtiyacım var simdikten yardımlarınızı bekliyorum msn nemi eklemenizi istiyorum lütfen yardımınıza ihtiyacım var ramazankas54@hotmail.com

Unknown dedi ki...

üstad iyi günler öncelikle. Yeni bir sürümü gelicekmi bu aralar günlük kullanıcılar için buna benzer yoksa indireyim mi ben bunu :)

Ayrıca ramazan aşağıdaki linkteki paylaşımda cd yazma işlemini anlatmış yardımcı olur inş.

http://perfectxp.blogspot.com/2008/06/perfect-xp-sp3-plus-editionsp3tr-ve.html

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Selamlar daha öncede yazmıştım mavi ekranla alakalı. Bu sefer 2 sorun var 1. si msn messenger ispanyolca sayfaya çıkıyor maile girmeye çalıştığımda( msn üzerindeki küçük mektupçuktan) sanki fake bir siteye çıkıyormuş gibi bunu geçelim nod32 bazen güncelleme yapmıyor ama verdiğin reg dosyasıyla halloluyor birde sanki bu sürümde makina dahada yavaş çalışıyo gibi geldi kullanımı süper çok güzel ama formatlamak zorunda kaldım şimdi bi önceki versiyonu yükledim bu sorunsuz çalışıyor. Tekrar emeğine sağlık ha bu arada bi soru daha zonealarm ı neden entegre etmiyosun?

Adsız dedi ki...

kardeş dll hatası verdi neden acaba eksik mi indirdi eksik ise hangi part ta olduğunu nasıl anlarız bi yardımcı olsan teşekkürler

Adsız dedi ki...

eline sağlık. şimdi indirim hemen kuruyorum.süper iş çıkarıyorsunuz.

valla vista illahlah dedirtti.

Baris dedi ki...

Blog sitem aslında sadece sipariş ve diğer sürümleri sergi/arşiv amaçlıdır. Soruları buradan pek takip edemiyorum tnctr.com da yazın veya mail atınız hızlı geri dönüş için. Kırdıysam affola..

Dll hatası veriyorsa(eksik vs) yeni cd çekin bu bilinen bir durum yavaş hızda cd çekiniz..
Bu ay içinde bu sürümün devamı veya benzeri değil de farklı bir çalışma gelecek yapmaya başladım ufaktan.. Adı 'format edition' takılı olacak büyük ihtimal. EN sade ve güncel şekilde her türlü Xp Sp3 format işlemi için tek cd den birçok Xp kurulum seçeneği olacaktır içerik duruma göre değişir ancak 1 CD içerisinde bulabileceğiniz en kapsamlı format cdsi olacaktır..
Saygılar.

Adsız dedi ki...

hocam öncelikle yüreğine emeğine sağlık. bir önceki lıte versiyonunu kullanıyorum düzgün. bu versiyonunu görünce dayanamadım indirip yüklemek istedim ama mavi ekranla karşılaştım. benimde bi huyum vardır daha format esnasında mavi ekran görünce yüklediğimden soğurum. mavi ekran olayı nedir? SESSİON3_INITIALIZATION_FAİLED

Adsız dedi ki...

bu versiyondaki virüs neyin nesidir açıklama yaparsanız sevinirim. + btün pacth lerde var..

Adsız dedi ki...

Barış hiçbir şekilde kuramıyom. SESSİON3_INITIALIZATION_FAİLED hatası veriyor. P5Q-Q9550-4gbram-Ati ekran kartı-Maudio 1010lt ses kartı çakışan olabilirmi? Yardım lütfen!!!!

Adsız dedi ki...

Merhaba acaba yeni bir notbuk a sorunsuz kurabilirmiyiz?tesekkurler

Baris dedi ki...

SESSION3_INITIALIZATION_FAILED Hatasının birçok sebebi olabilir soğumaya gerek yok bunlar görülebilecek şeyler zaten orj Xp'den çıktığından beri bildiğimiz bnir hata. Donanımlar çok fazla takılıysa çıkarın veya bios dan disable yapın etherneti vs öyle kurmayı deneyiniz. Çakışma yapmış olabilir. Yeterli hdd büyüklüğü verdiğinizden de emin olun bu arada.(min 6 gb)

Virüs konusunda diyebileceğim her zamanki gibi programları koyarken özenle seçerim, bazı katılımsız programlar da bilinen arkadaşlarımızındır zaten virüs olmaz. Çıkarmadan önce en az 2 AV ile taratıyorum temizse koyarım. Ha ne var 'bazı' antivirüsler aylardır kullandığım programlara update ile birlikte kafasına göre 'şüpheli' demeye başladı ki her bildirim doğru değil malum. Şuan virüs bulunan(!) dosyalar Son dakika online haber programı ve Vista_Desktop_Orb programı gibi 2 küçük programdır. İçi rahat etmeyen varsa haber programını kaldırabilir ve zaten portable çalışajn vista desktop orb programını direkt masaüstünden silebilirler.

MSN 2009'da mail sayfasının ilk ispanyolca açılması ise tamamen Microsoft ile alakalı ve bilinen bir durumdur msn'in RC sürümlerinde böyle idi çıakrdığımda.. Siz ilk açıldığında ispanyoolcadan Türkçeye ayarlarsanız bir daha olmaz.
Bu arada tavsiyem Msni vesaire kaldırıp en güncelini kurmanız. Bu versd,yondan sonra 2 kere yenilendi haberiniz olsun.
Normalde burdan pek bakmıyorum mesajlara forumlara yazın(TNCTR) diyorum ama neyse elimden geldiğince cevaplarım ama her zaman da yorumları takip edemiyorum bilginize.
Sağlıcakla.

brave.lion dedi ki...

bu xpyi kurmadan önce herşeyim normaldi pc de ama bu xpyi indirip kurduktan sonra windows xp işletim sisteminde. Youtube’de ses gelmiyor. ie7 ve opera ile denedim onlarda da aynı sorun var görüntü var ses yok . metacefe.com da denedim orada da görüntü var ses yok maalesef. ama normal winamp ve media playerde calıyor sesi format attım ama gene aynı driveri bile son sürümü ile deyiştim gene olmadı.Sorun nerede olabilir ? Nasıl düzeltebilirim? Bilgisayarım\\\\HKEY_LOCAL_MACHINE\\\\SOFTWARE\\\\Microsoft \\\\Windows NT\\\\CurrentVersion\\\\Drivers32 bunuda denedim olmadı....Flash Player ın Güncel Sürümünü denedim oda olmadı ayrıca codekleri bile güncelledim olmadı flaş playerinde en son sürümünüde yükledim banamısın demedi 3 ayrı ayrı format cdsi denedim kurdum sorun hala aynı..

bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem msn adresim brave.lion@hotmail.com SAYGILARIMLA

brave.lion dedi ki...

internetteki hiç bir videodan ses gelmiyor ayrıca pc acılıp kanıncada ses yok pc içinde gezinirkende ses yok ses drıverini kaç defa kaldırıp tekrar kurdum gene düzelmedi bana allah aşkına yardımcı olun....

Unknown dedi ki...

Dün kurdum bu işletim sistemini. Şu ana kadar sorunsuz ve güzel bir biçimde çalışıyor.

Adsız dedi ki...

slm arkadaş hakkaten çok güzel ler hangisini indireceğimi bilmiyom her biri birbirinden güzel saol çok çok tşk ler

Adsız dedi ki...

ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM EMEĞİNE SAĞLIK COK IYI ISLER YAPIYOSUN.AMA BI YORUMUN DIKKATIMI CEKTI MART AYI ICERISINDE YENI BIR CALISMAN OLDUGUNU SOLEMISSIN BU NE ZAMAN SONUCLANIR VE BIZLE PAYLASICAKMISIN ONA GORE INDIRICEMDE??

Adsız dedi ki...

slm arkadaşım bir sorunum var
ben part ları indirdim ve iso ile cd ye yaktım hersey normal cd içerisindeki lerde tas tamam
fakat pc baslatıp f12 ye basıyorum cd rom dan başlatıyorum kuruluma ama kurulum nedense başlamıyor bir türlü kurmadım yardımcı olun ltf tugayzengin@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum tşk.....

Baris dedi ki...

'Format Edition' adında sade bir çalışmam olacak. Adından belli sanırım biraz. Sade/bileşen silinmemiş, ekstrası az ancak 1 cd içerisinde birçok Xp kurulum seçenekleri ile tamtakım ve sade bir çalışma olacak. İçerik yine de zengin olacaktır şuan yapmaya başladım yavaştan. Mart ayının sonuna doğru hazır hale gelip sunulacaktır büyük ihtimalle.

@Adsız(tugayzengin@hotmail.com)
Doğru şekilde cdye yazdırdı iseniz(kalıbı diske yazdırarak) boot olmaması için hiçbir sebep yok. Laptoplarda F12 ile cdromdan başlatınca menü geliyor. Sizde gelmemesi garip. Bana mail atabilirsiniz laptopun modelini vs belirtin. Bios'ta usb legacy mode diye bir ayar varsa onu enable/disable olarak değiştirerek deneyin bazen bu menünün gelmesine engel olabiliyor bazı modellerde.

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar acayip bir sorunum var
"Perfect Xp Sp3+ 2009 Cd Edition [701 mb) indirdim ilk formatı attım fakat ikinci formatı atamadım. indirirken sorun olmuştur diye tekrar indirdim yine aynı sorunla karşılaştım.
bi yardım etseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...

İyi günler çalışmanızı gerçekten çok beğendim elinize sağlık kolay gelsin

Adsız dedi ki...

slm öncelikle ellerine saglik emegine saglik diyorum arkadasim...benim bir sorum olucak ben türkcell connect kart kullanıyorum edge3 yani usb ile baglanılıyo perfect xp y,i indirdim kurdum sorun yok mükemmel bir çalışma olmuş fakat ben connect kartı okutamadım diger pc lerde çalışıyor fakat benim pc de çalışmıyor normal bir xp kurulumu yaptım gene çalıştı ama bu perfect xp de çalışmıyor yardımlarınızı berkliyorum arkadaşlar lütfen yorum yazın tşk.....

Adsız dedi ki...

sağol kardeş bu sürüm güzeldi diğer bütün xplerde video tam ekranda donuyordu bu olmuş sağolasın

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık diğer kurulumların gibi buda güzel olmuş.
Teşekkürle...

Tolgahan Yurtseven dedi ki...

ARKADAŞIM İLK OLARAK ELLERİNE SAĞLIK SÜPER BİR ÇALIŞMA YAPMIŞSIN... TEK BİR ŞEY VAR ARA YÜZLERDE BİRAZ DAHA GRAFİKSEL BİR GÖRSEL YAPABİLİRMİYDİN HEM NAVİGASYON HEMDE GÖRSEL OLARAK ZAYIF KALMIŞ ÇALIŞMANIN YANINDA EMEĞİNİ BİR NEVİ GÖLGELİYOR. EĞER DÜŞÜNÜRSEN BEN GRAFİK TASARIM ÖĞRENCİSİYİM BİR KAÇ ARAYÜZ YAPABİLİRİM NE DERSİN ?

Adsız dedi ki...

arkadaslar buraya bi konu açtım ama kimse bakmıyor galiba indirmesi kolay satın alması kolay ama problem olunca k,mse ilgilenmiyor yardım ederseniz svinicem bu son mesajım olsun herkese tavsiye ettim burasını ama yardım alamadım yakışmadı


slm öncelikle ellerine saglik emegine saglik diyorum arkadasim...benim bir sorum olucak ben türkcell connect kart kullanıyorum edge3 yani usb ile baglanılıyo perfect xp y,i indirdim kurdum sorun yok mükemmel bir çalışma olmuş fakat ben connect kartı okutamadım diger pc lerde çalışıyor fakat benim pc de çalışmıyor normal bir xp kurulumu yaptım gene çalıştı ama bu perfect xp de çalışmıyor yardımlarınızı berkliyorum arkadaşlar lütfen yorum yazın tşk.....

22 Mart 2009 Pazar 21:20

Adsız dedi ki...

Barış Seven 'FORMAT EDİTİON'u bekliyorum.Takipdeyim..Mart'ın sonlarında demişsin 28'i bugün (: ne zaman biticek acaba bilgi verirsen sevinirim bide bu ücretlimi olucak?

Berkay Aşkkın dedi ki...

İyi aksamlar. Cok güzeL bi işletim sistemi olmuş.Fakat benimde bir sorunum var.Ocak ayında bu işletim sistemini indirdim.O zamandan beri sorunsuz calısıodu.Fakat bugün Windows Live Messenger acıldıktan 10 sn sonra kapandı.Daha sonra tekrar tekrar yeniledi bu olayı ve hala suanda acar acmaz kapanıo kendiliginden.Yardımınızı bekliorum..

Baris dedi ki...

Format edition Cd olup buradan linkleri ile birlite sunulacaktır. Daha yeni başladım Nisan ayı içerisinde sunarım kesin tarih istemeyin arkadaşlar yeni başladım ve titiz çalışıp test etmem gerek vs.. tek cd içerisinde çok güzel içerik olacak hem bileşen silmeden.. Ayrıntılar Nisan ayı içerisinde, bakalım ne çıkacak:)


Lİve messenger sorununa gelince, bilemiyorum. Kurulu gelen Msn ise onu verdiğim araç ile kaldırın ve bunu kurun;
http://rapidshare.com/files/214157244/Msn2009v14.0.Plus4.80.Addon.7z

indirip içindeki exe dosyasına çift tıklamanız yeterli otomatik kurulur. Son versiyondur, ekentileriyle birlikte kurulur ayarlı şekilde;
(Msn çalışması bana ait değildir değerli bir arkadaşımız yapmıştır)

Kurulum İçeriği
# Windows Live Messenger 2009
# Windows Live Oturum Açma Yardımcısı
# Messenger Plus! Live
# Winamp Ne Dinliyorum Eklentisi
# AIMP2 Ne Dinliyorum Eklentisi
# Ne İzliyorum Eklentisi



QUOTE
Yapılan Düzenlemeler
# Iconları Değiştirilmiştir
# Çoklu Msn ve Sınırsız Titreşim Eklenmiş olup Messenger Reklamları Kaldırılmıştır.
# Masaüstü , Başlat/Programlar , Hızlı Başlat dizinlerine Kısayol Bırakır.
# Sistem Başlangıcında Çalışmaz
# Program Ekle Kaldır'da Gerekli Düzenlemeler yapılmıştır.

Adsız dedi ki...

Barış bey cd ler harika tek kelime ile fakat perfect xp 2009 ingilizce mi o konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Hoşçakalın

selim dedi ki...

dostum parola koydum parola korumalı yazıyor ama açılırken parola istemiyor yardım edersen sevinirim

Berk dedi ki...

Barış Dostum

Benim Laptop var ve Vista'lı.Aldığımdada öyleydi.Ben buna senin Perfect Xp Pro Sp3'ü yüklesem olur mu?Driverlar sorun çıkarır mı?

Kendi kamera, bluetooth vs. driverları yüklerken sorun çıkar mı?

PC'm : Sata HDD, Intel Core 2 Duo, 2GB Ram 256 Mb ekran kartı vs.

Eğer olursa Laptop'a yüklücem olmazsa Masaüstüne yüklücem.Cevep bekliyom.

missed_cue dedi ki...

bilader bnde ki cd 700 mb bu ise 701 mb nasıl gircek ya hemen söliyiveririsen çok makbule geçecek

Adsız dedi ki...

dostum bu cd yi kurdum herşeyiyle harika 1 tane kusurunu buldum belki benim pc dendir windows bazen kapanmıyor. kapatıyor diyor o şekil kalıyor mecburen reset tuşuna basıyorum. sorun nasıl düzelir

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ben bişey belirtmek istiyorum bu online haber programınında truva atı trojan var bunu kaldıramazmıyız pc açılır açılmaz virüs buldu kurulum yeni bitti svacpack kalasörünün içine bakın lütfen emek boşa gitmesin

Baris dedi ki...

Arkadaşım o haber programında virüs yoktur, bazı Av programları uyarı veriyor haberleri netten aldığı için olsa gerek. Oanik yapma virüs falan da olmadığı için sistemde kolayca silebilirsin; Program Ekle/Kaldır'dan hem de! bu ne telaş..

@Berk; Sorun çıkarmaz. Bir tek kameradan kastın Dijital Fotoğraf makinesinin kendi bağlantısı ise bu belki sorun çıkarabilir.. Driverlarını sildim çünkü. Ha Webcam vb aygıtlarda sorun yok tabi bu başka..

@missed_cue; 701 mb veri, fazla yazdırmaya gerek kalmadan 1 cd'ye sığar. Bir deneyin de olmazsa yazın daha iyi olur sanırım. CD'nin kapasitesinin tam 700 mb. olduğunu nereden çıkardınız en az 702-703 mb'dır hatta fazla yazım ile 720 mb'lara kadar alır ama güvenli olan 703'e kadar yazmaktır normal şekilde.. CD için 16x, dvd için 4x hızında yazmanızı öneririm medyalarınızı..

Adsız dedi ki...

ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL OLMUŞ.BEN ÇOK BEĞENDİM.TAKİPDEYİM.İYİ ÇALIŞMALAR

Turkey dedi ki...

cok güzel calismalar nasil yapiyorsun bunlari bizlede paylasirmisin????

dddd dedi ki...

çok teşekkürler... eline sağlık mükemmel bir çalışma olmuş.

Unknown dedi ki...

emeğinize sağlık birkaç bilgisayar kurdum 0 hata mükemmel iyi ki bilgisayarım kısmına isminizi koymuşunuz oradan buldum adresinizi

Adsız dedi ki...

dosya indirirken ftp sunucusunu soruyor onu nasıl yapacaz

muharremerd dedi ki...

tek link indirmek isteyenler buraya:

http://linkbee.com/PerfectXP09V1cd

indirmek için mutlaka okuyun:

http://linkbee.com/vipfile_4shared

Adsız dedi ki...

SÜPER BİR ÇALIŞMA.SENİ TAKİPDEYİZ.

Adsız dedi ki...

Merahabalar, öncelikle verdigin bunca emege karsılık seni tebrik etmek istiyorum.Kotam yettikce perfect xp sürümlerini takip etmeye calıstım ama en can alıcı bu versiyonu oldu benim için.Benim birde bi sorunum var.yükledim aimp2 calısmadı bi kac sorun vs. vs. neyse bidaha formatladım bu sefer birtek msn acılmadı ne kadar caba sarfettiysem de bir türlü acamadım msni acaba sorun nedir ?

Adsız dedi ki...

Eyvallah kardeşim emeğine sağlık bu versiyonu da indirdim vede format attım bi sorun yok ama format attıktan sonra bilgisayarı kapatık açınca cdrom a bu format cd sini koymadan windows açılmıyor nedenini öğrenebilirmiyim vede çözümü varsa yardımcı olursan sevinirim cevabını bekliyorum...

Adsız dedi ki...

süper bi format disk hazırlamışsın fakat oyun yüklediğimde ertesi günü siliniyor..nedenini yazarsan sevinirim..sevgiler

Unknown dedi ki...

kardeş elllerine sağlık. daha önce hazırladığın dvd yi kullandım. süperrr. şimdi 701 mb lik xp sp3 2009 cd edition u indiriyorum.

fakat sana şöyle bir sıkıntımı anlatacağım.
olay şu: ben formattan sonra senin bu xp sp3 ü kurdum. fakat gizli dosyaları göstermiyor. görünümde gizli dosyaları göster diyorum uygula diyorum. fakat yine eski hale dönüyor.

acaba bu versiyon da da böyle bir problem varmı?

veya bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Baris dedi ki...

Merhaba. Mail ile cevap vermiştim sanırım size. Çalışmalarımda bahsettiğiniz türden bir problem yoktur. Acil olarak bilgisayarınızda virüs taraması yaptırınız. Diğer hdd bölümlerinden ya da flash diskten virüs bulaşmış olmalı. Tipik belirtisidir..

Baris dedi ki...

Arkadaşlar bahsettiğiniz sorunların çalışma ile alakası yoktur.
Sisteminizi kontrol edin.
Programlar eksiksiz kurulur, kurulmazsa cd hatalıdır. (şaka değil!)
Bilgisayarınızı virüslerle doldurup sonra çalışmadan bulmayınız. Yanlış alarm veren 1-2 dosya var bunları zamanında açıkladım. Sistemlerimde virüs falan yoktur, zarar gören 1 kişi bile yoktur artık hala aynı şeyleri tekrarlamayın. Faydalı bişeyler yapıyoruz diye altında illa kötü bir niyet veya çıkar mı olması lazım? Takip edenler bilir..
Buradan değil TNCTR.COM forumlarında çalışmalarım vardır orada yazınız, herşey şeffaf.

Adsız dedi ki...

kardes eline saglik guzel olmus tebrik ederim. senden bir ricada bulunsam yaparmisin bu yaptigin programin aynisinin ingilizcesi de olursa cok sevinirim diger taraftan programlarin hepsi guzel ama buna hayran kaldim bu programin ingilizce versiyonunu cikartirsan diger arkadaslarda cok sevinecegini umuyorum. calismalarinin hep boyle gitme umudi ile saygilarimi sunuyorum. kolay gelsin.

Unknown dedi ki...

Paketi kurdum, gerçekten müthiş. İki yıldır wireless driverini bulamadığım dell notebookumun wireless driverini otomatik yükledi. Artık bilgisayarımın wireless'inin aslında olmadığına bile inanmaya başlamıştım:) Emeğinize teşekkürler...

Unknown dedi ki...

Paketi kurdum, gerçekten müthiş. İki yıldır wireless driverini bulamadığım dell notebookumun wireless driverini otomatik yükledi. Artık bilgisayarımın wireless'inin aslında olmadığına bile inanmaya başlamıştım:) Emeğinize teşekkürler...

M.KLC dedi ki...

hocam bu yaptığınız windows larda tüm güncellemeleri sorunsuz şekilde yapabilirmiyiz.

M.KLC dedi ki...

ben pc teknik servis işiyle uğraşıyorum daha önce böyle bir tncxp kurmuştum bir süre sonra iptal oldu. 2 orum olacak.
1- sorunsuz güncelleme
2- mesela istediğimizde ismimize yada firma ismine görselli windows yaparmısın.
sorularım barış beye.
selamalr.

Baris dedi ki...

Merhaba arkadaşlar, daha önce de dediğim gibi Blog sitesine çalışmaları&linkleri koyma sebebim sadece arşiv amaçlı. Buradaki yorumları pek takip edemiyorum. Her türlü sorusu olan ilk tnctr.com forumlarında yayınladığım bu çalışmaların başlığına yazabilir. Veya E-Mail atabilir. Her türlü soruyu cevaplarım arkadaşlar, E-mail atmanız yeterli. Msn'de göremezsiniz mail atın diyorum ancak pek rağbet edilmiyor, e-posta iletişim olarak görülmüyor sanırım? Buaradan cevaplayamadığım bazı arkadaşlar kusuruma bakmasın yeri değil..
Sağlıcakla.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadasım bu calısman gercekden cok guzel anlatmak zor ama gercekden akıl beceri işsteyen bır ıs yanlız benım bır sorum olacak xp sp3 kurdum netebook benım otomatik kulan kısmı kapalı ve acamadım bır turlı yardımcı olursan mınnetdar kalırım

Adsız dedi ki...

mrb
ben easy php gibi local host programları kullanmaktayım...
bu sürümde apache yi başka web portalı kullanmakta dedi ben apache yi kapatıp easy php ile birlikte gelen apacheyi kullanmak istiyorum bu konu hakkında bilgilendirirseniz tşkler...

Adsız dedi ki...

bir gün insanlar senin için şarkılar söyliyecek :)))))

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
RuTHLeSS37 dedi ki...

Slm kardeşim çok güzel çalışmalar yapıyorsun sana bir sorum olacak acaba bunları hangi programlarla yapıyorsun. bu tür şeylere biraz meraklıyımdırda bende böyle bir çalışma yapmak istiyorum.

Adsız dedi ki...

Ya garip bir sorunum var. Az önce Eset Smart Security 4'ü yükledim. Pc'yi tekrar açtığımda vista logoları yok oldu klasörlerden. Tüm ayarlarına baktım bununla ilgili bir ayarı yok. Cd'nin içerisindeki hangi dosyadan tekrar bunları yükleyebilirim ya da indirebilirmiyim yardımcı olursan çok sevinirim.

Yusuf BAGCI dedi ki...

Öncelikle emekleriniz için teşekkürler.

Önceki sürümleri beğenerek kullandığımdan dolayı bu sürümü de heyecanla indirdim. Ancak büyük bir hüsrana uğradım çünkü en son boot ekranını görebildim. Boot ekranında kurulabilecek 4 sürümden hangisini seçersem seçeyim farketmedi, hiç birini kuramadım. Hiç bir şekilde hata iletisi veya uyarı da yok.

@maRem@ dedi ki...

barış kardeşim paylaşımlarını çok beğenerek yenilerini sabırsızlıkla bekliorum...
başarılarının devamını diliorum...

eer izin verirsen www.oyunup.net te tamamen alıntı olarak paylaşmak üzere izin istiorum... saygılarımı sunarım...

Full Oyun-Film-Program Download İndir dedi ki...

çok güzel hazırlamışsın cdyi şuan bu sürümü kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım tüm programlar çok gerekli ve çok güzel programlar başarılarının devamını dilerim inşallah hak ettiğin değeri alırsın hakkını helal et

Adsız dedi ki...

s.a barış sizlen özel bişi konuşmak istiyorum sizden cvp bekliyorumm

Baris dedi ki...

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlar için. Ancak adrese kargo bölümü hariç blog yorumlarını takip edemiyorum. Sadece arşiv amaçlıdır bu site, + kargo için.
Önemli bir konu varsa veya ulaşmak isterseniz anasayfada mail adresim yazılıdır ''E-Mail'' atınız.
baris7seven@hotmail.com
Bu kadar basit, cevap gelmeyeceğini düşünmeyin.

kudret dedi ki...

selam muharremerd kardes teklink calismiyo denedim idm nin v5 serisini ve v4.03 unu denedim dedigin sekilde bi link cikmiyo hizli indirme olmadi yani yada ben yapamadim sen hangi idm versiyonunu kullaniyon onu soyliyiversen eger hazirliyabilirsen videolu hazirlarmisin indirme seklini ama sanirim bu vip-file dakiler bu acigi kapatmis olabilirler :) hadi selametle bu arada baris arkadasim daha indirmedim cd yi fakat cok guzel e benziyo eger bulabilirsen last xp dvd sindede bulabilecegin bi cok portable progs ve addons lar mevcut kolay gelsin simdiden

baymasor dedi ki...

sorun acılış kapanış ayarı cekildiğiiçin kapanma sures uzamaktadır bilginize siztem hoş am bu şekil stebilize sistemler bazı anakartlarla yadasistemlerdehızlıolması bazı beklenmedik sorunlar cıkarmaktadır ve avira mutlaka 1 kac uyarı cıkarıyor malesef baymasor

baymasor dedi ki...

yapılan aramalarda v2 de cıkan diyer versiyonda cıkıyoraynı pro tmz yani çinden artık virüs ayıklıyoruz cunkü biz sistem kuruyoruz herhangi bir tarama proğramı mutlaka cıkardı ise sisteme zarar veriir calışmaların kasten deildir inşş norman ile taramada swpack içinden eklentileri aimek zorunda kalıyoruz sancısız xpler bekliyoruz

DeathLyFiqht dedi ki...

Arkadaş Sana Nasıl Ulaşabilrim büyük sorunum var :S

darkprates dedi ki...

slm barış abi bu cd de benim bilgisayarda internet harcıyor sebebi ne olabir acaba

darkprates dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

sağol kardeş emeğine sağlıkk şu an kurdum hiç bi sorunum yok

Adsız dedi ki...

arkadaşım bütün yaptığın sistemlerde windows resim ve faks görüntüleyecisi bozuk çıkıyor

murat dedi ki...

perfect xp s3 v1 de hata var
kurlumun ortasında windows'la ilgili bi dosyanın bozuk olduğunu ve bilgisarı yeniden başlatmamı söylüyo
başlattıktan sonrada aynı hata devam ediyor.
Acaba sorun neden?
şimdiden teşekkür ederim

Adsız dedi ki...

birinde hata vermiyor başkasında hata veriyorsa bence asıl hata o hatayı alan kişinin ya doğru şekilde iso'yu yazdıramaması yada gerçekde hata vermediği halde hata veriyor demesinin tek derdi ( bana göre ) xp yi editliyeyim derken aldığı hataları burada düzeltme çabasıdır (emeğe saygınız yoksa bir tşk çok görmeyin bu kadar basit ), nette ilk gördüğüm ve kullandığım Barış'ın yaptığı ilk modiye xp'sidir. Açtım cdyi başladım kurcalamaya 6 xp nasıl tek cdye sığmış,easyboot içeriği nedir svcpackda bulunan katılımsız programların,bat,cmd içeriği.. vs şimdi Barış kadar olmasada xp yi istediğim performansı ve görselliğe getiriyorum bunları neden anlattım bende tnctr.com üyesiyim Barış'ında dediği gibi buradan değil tnctr.com dan sorularını sorun hem hatalarınızı hemde başka ne gibi hatalar var ? bende bu hatayı alırsam demek böyle yapmam gerek düşüncesiyle tecrübeyi kavrarsınız

Adsız dedi ki...

4 4 lük bir xp ama 1299 Knight ta mavi ekran hatası aldım bunu yükleyince bi çözümünüde bulamadım yardım edermisin Barış kardeş

ReLiC dedi ki...

7. part sorunlu crc hatası veriyor
sorun dosya bozuk diyor her iki linkte de aynı sorun la karşılaştım başka bilgisayrdan denedm yine aynı sorunu aynı yerde verdi

linkleri değiştirebilme imkanınız varmı yada sadece 7. part hala elinde mevcutsa baska bi adrese tekrar upload edebilirmisin ?

oktay dedi ki...

ya kardeşler ben bunu inderemiyorum nasıl olduğunu anlatırmısınız bir onceki versiyonu kullanıyorum güzel

oktay dedi ki...

mrh arkadaşlar ben bu xp3 2009 inderemiyorum yardımcı olurmusunuz

DOWNLOAD dedi ki...

Merhaba BARIŞ ;
Senden bi ricam olucak bir dahaki Perfect XP yapaımında Yasaklanan bütün sitelere direkt girmeyi sağlayacak bişey yaparbilirsen sana minnettar olurum.
İyi çalışmlar.

----Crazydrift---- dedi ki...

Şu Anda Gördüm..Bir Kaç Aydır Bakamıyordum..Bugün İndirmeye Başladım..Diğer Çalışmalarınıda Gördüm.Şu Anda Cd Perfect Xp Yi Kullanıyorum..Dvd yi de İndirmiştim..Her Çıkardığın Xp den Memlunum..Bütün Arkadaşlara Tavsiyemdir..Hiç Bir Sorun Çıkartmıyor..:)

Adsız dedi ki...

Az önce kurulumu tamamladım...

1) İndirme konusunda HİÇBİR SIKINTI YAŞAMADIM...

2) İndirdikten sonra, dosyaları çıkarıp, dosya içinden çıkan programla, belirtildiği adımları izleyerek CD'ye yazdım...

3) Formatı attım ve format esnasında HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM... Ayrıca format beklediğim gibi hiç de uzun sürmedi..

4) Formattan sonra ekran kartı ve ses kartı dışında hiç bir driver yüklememe gerek KALMADI...

5) Eline, Koluna ve yüreğine sağlık kardeşim... HERŞEY İÇİN SAĞOL!

Ozan dedi ki...

Harika bir çalışma, teşekkürler

şükrü sarıahmet dedi ki...

görev çubuğundaki sekmeler çok dar.nasıl eskisi gibi gözükebilir.

http://img24.imageshack.us/i/caponiq.jpg/

m_altinay dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Kardeşim eline emeğine sağlık emğin elime ulaştı rarları açtık ama içi boş neyapalım (UltimateSP2009)

Unknown dedi ki...

kardeş enkısa zamanda postanı ve haberini bekliyorum saygılar

POMPEUS dedi ki...

Barış Bey

Elinize sağlık hazırlamış olduğunuz XP çok hoşuma gitti. Ben bu XP'ye zevkliyiz.net'ten ulaştım indirdim ve kurdum. Eskilerin tabiriyle benim külüstür kasa evladiyelik oldu :D

Sadete geliyorum; güzel temalar koymuşsunuz bunlar genel anlamda güzel fakat tam olarak istediğimi yansıtmıyor. Bende daha önce varolan tema kurulumu vardı(BricoPack Vista Inspirat Black Edition) onu kurayım dedim kurdum sistemi yeniden başlattım fakat ikonlar kayboldu. Acaba sorun neyden kaynaklanıyor. Ben özellikle kendi temamı istiyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

İyi Çalışmalar

Mevlüt dedi ki...

Lütfen uploadlarınızı http://www.mediafire.com adresine yapınız bu sitede bekleme yok raipdle insanları uğraşmtırmayalım.
Ard arda http://www.mediafire.com dan linkler indirilebliyor..

Mevlüt dedi ki...

Sayın Barış Seven :
Bu sürümde ( Perfect Xp Sp3+ 2009 Cd Edition [701 Mb-1 Cd]") bilgisayara şifre konulmuyor bir yardımcı olun.
kullanıcı hesaplarında Admin Parola korumalı gösteriyor ama bilgisayarı açarken şifre istemiyor direk açılıyor...

ismail erol dedi ki...

mevlüt kardeş görev yöneticisinde user acont diye bişey var ona gir oradan koyulabiliyor sifre sormasını o engelliyor

Unknown dedi ki...

emeğine sağlık kardeş bu yaptıkların müthiş klavyene sağlık inşallah dvd sürümünüde almaya çalışacağım saygılar hayırlı akşamlar.

Unknown dedi ki...

sagol baba ya gercektn supersin harika bir insn sin

hayatın akışı dedi ki...

harikasınız tek kelimeyle sizi canı gönülden tebrik ediyorum...başarılarının devamını diler daha güzel yerlere gelmeniz dileği ile...

hayatın akışı dedi ki...

harikasınız tek kelimeyle sizi canı gönülden tebrik ediyorum...başarılarının devamını diler daha güzel yerlere gelmeniz dileği ile...

hayatın akışı dedi ki...

slm.gerçekten güzel çalışmaların var seni tebrik ediyorum bir önceki yorumumda yazdım.allah başımızdan eksik etmesin seni:)yalnız küçük bir şey ama şu linklerden indirip dosyaları çıkartırken tanı hata mesajı veriyor.http://www.mediafire.com/download.php?........
rapidde error diğerleride boş link sanırım yardımcı olursan sevinirim.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bunu indirince neroyla cdyemi yoksa dvdyemi yazdırcaz 701 mb çünkü lütfen yardım

Adsız dedi ki...

sevgili arkadaş,rapid linke tıkladığimda aşağıdaki yazılar çıkıyor,ilgilenirmisiniz............(Due to a violation of our terms of use, the file has been removed from the server.)

Adsız dedi ki...

selam barış.çalışmalrın çok güzel.ben bi forumda görüp indirdim.ben ilk önce görsel sürümü denedim ama sürekli hata verdi klasik sürümü kurmak zorunda kaldım.herşey iyi güzelde tek bi sorun var oda ses kartı hiç bi şekilde çalışmıyor.kendi cd sinden yüklemeye çalışıyorum driverını olmuyor internetten indiriyorum olmuyor acaba senin entegre ettiğin programlarla bi ilgisiş olabilr mi cevap verirsen çok sevinirim
her şey için teşkkrler =)

Unknown dedi ki...

merhaba arkadaş senin düzenlediğin xp sürümlerinin hemen hepsini indirdim ama bu sürümü gerekli diğer sürümlerde update yapmıyor sorunlu yani bu sürümün linklerini güncellermisin

Adsız dedi ki...

ADSIZ KONUSUYOR!!!!

BARIŞ AGAM

Bu Linklerin Hiç Biri Çalışmıyor..
Bi Baksann

Adsız dedi ki...

LinkLermi kırık bendemi sorun war

Unknown dedi ki...

barış abi linkleri yenileme olanağın vamrı

Unknown dedi ki...

barış abi linkleri yenileme olanağın vamrı

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben de bir cd sini aldım SP ne klavye ile seçiliyor ne de mause nin imleci çıkıyor sorun nedir ?